Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Baronizm | 1.5 Üst Uruguay - Yeşil Burun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
4000
Kupon Oranı
3.00

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,312
12,413
113
Ee sizin gibi olamadık kusura bakmayin param yok baya borcun altındayım sizde helal edin hakkınızı forumda ki geçmişime sünger çekip devam edecem hayatıma
Bak ben sana ozelde de yazdim bunu sen bana bi 500 için demediğini bırakmadın bende sana 3 gün icinde attim simdi ayni seyi senden bekliyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,656
33,936
113
Ispat et desen edemez çamur atmak çok kolay gardaşım ben yüz kere ban yedim bunlar yüzünden boş koy , kimin ne olduğu açık ve net belli
Bizim alnımız ak abi biz hiç bir zaman forumdan kaçmadık yanlış yapmadık bu yavşak 15 20 gün foruma giremedi biliyor suçunu iftira atıyor birde

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Erhan biz sana niye laf ettik hala ayni yerdesin bak üstünden 1 ay geçti sen kimsenin parasını verdin mi hata ettim oyle yaptım böyle yaptim diyorsun bunu demen icin kisilerin parasini atip ben cahillik yaptim ama bakin size iade ediyorum demen lazim
50 kişiye borçluyum neyi kime odicem artik yok diye yazıyorum işte helal edin gitsin bir gün ilerde rahata kavuşursam veririm daha da yok diyorsanız bende de yok maalsef

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Ha onada inanmadın yani :) her konuya hakimsin o konuyumu görmedin ıssız güçsüz boş beleş adamlarsiniz
Aynen doğru en azından saçımız sakalımız senin gibi bembeyaz değil burada çoluk çocuk dediğin adamların parasına göz diken insanlardan değiliz varsa cebimizden yeriz veya üç beş dost layık görürse verdiği ödülü yeriz kimse hakkımızda kötü düşünemez kötü düşünen varsada yaptığı sahtekarlığa iş koymuşuzdur ondan cebinde 100₺ yok daha düne kadar uzun parlament diye piyasada geziyordun artık adminler bile seni uyarmaktan bikti hatta bi ara shellac senin yüzünden istifa ediyordu gelmiş bize ağız yapıyor ben senin rengin değilim Ferhat bey başka kapıya canimm benim güzel amcam

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Bak ben sana ozelde de yazdim bunu sen bana bi 500 için demediğini bırakmadın bende sana 3 gün icinde attim simdi ayni seyi senden bekliyorum
Benim yok kardes bak mümkün mertebe insanca konuşuyorum sizinlen param yok diyorum illa getir diyorsan getiremem para icat edecek güçte değilim kusura bakma

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,294
7,631
113
Var benim de senin yok galiba ne zaman baksam buradasın kendini yargila bence bide sana defalarca dedim beni yargılama diye ne zaman bir mesaj atsam hemen atliyorsun yoksay ibaresi bende mevcut basıp yoksaysana
Tm cnm

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,811
19,714
113
Dolanırici olunmaz bir defa yaparsan bunu sürekli yapan adama denilir adam bir defa elma çaldı diye hırsız olmaz gaflete düşüp yapmıştır devam ederse sayet dediğin den olur bunları bilecek yaştasın bence
Yav ne gafleti 2002 den beri bu illeti oynarım. yıllardır forumlardayim 1 kişiyi dolandırmadim 1 kişinin ödülünü alıp kaçmadım. Şu yapılanı millete güzel birşey miş gibi anlatmayın anlatamazsiniz da.

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Neyse parası olan varsa bana da 100 150k versin zahmet olmazsa hadi eyw

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Yav ne gafleti 2002 den beri bu illeti oynarım. yıllardır forumlardayim 1 kişiyi dolandırmasin 1 kişinin ödülünü alıp kaçmadım. Şu yapılanı millete güzel birşey miş gibi anlatmayın anlatamazsiniz da.
Bende 1 defa yaptim la 100 lerce dağıtım yaptık ilk kez hata yaptık bitti gitti iste iyi oldu aslında forumdan kurtuldum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,656
33,936
113
Senin yalakalarin ispatla diyorya yazssana delikanliysan aldim kaçtım 30 k diye
Kardeş sen malmısın ne kaçmasından bahsediyorsun sen aq o para dağıtıldı konudakılere eğer ben 30 bin lira yı cebe indirdiysem ailemden cıksın ama indirmediysem senin colugundqn cocugundan çıksın fazla fazlası

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,312
12,413
113
Benim yok kardes bak mümkün mertebe insanca konuşuyorum sizinlen param yok diyorum illa getir diyorsan getiremem para icat edecek güçte değilim kusura bakma
Sen bunu bize vermedin iste anladin mı kaybettiğin her anda cevrende ne kadar adam varsa aşağıladın ezdin sebebide paran vardı bak ben kendi adima soyliyim benim dagitim paramida birisi harcadı ama bama düzgünce yazdı 4 gune geri aticam dedi ben tekrar dagitim parasi attim adama ama sen bunu bize hiç vermedin

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Bizim alnımız ak abi biz hiç bir zaman forumdan kaçmadık yanlış yapmadık bu yavşak 15 20 gün foruma giremedi biliyor suçunu iftira atıyor birde
Yav bunları ki hep acıterasyon bunların devri bitti gardaş eskisi gibi olamayacaklar o yüzden deliriyolar , yarın bir gün 115₺ varmı uzun parlament alacam demeye başlar merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...