- 11,680
- 7,161
- 113
Bol şans diliyorum dostum3 tane 1 😅😀😅😀😅
Ekli dosyayı görüntüle 988543
Bol şanslar3 tane 1 😅😀😅😀😅
Ekli dosyayı görüntüle 988543
Got yemedi 1k 2k basmayaGolll be
200 basaydim 1200 verecekti ah işte tutmaz diye şey etikk5 kuponu birden kurtardı Almanya Deniz undava sağlam soverken golü attı
Bende 5 kupona yazdım birinde çifte şans diğerlerinde 3 küsur oranlardan oynadım hepsinde yanındaki maçlar tuttu Almanya'yı bekliyorum son dk atti200 basaydim 1200 verecekti ah işte tutmaz diye şey etikk
Basacaktim ben oran3 iken hala virüs dene virusun parayı hesaba gecirmesini bekliyorum maç bitti 1k para hesaba yansimadiGot yemedi 1k 2k basmaya![]()
Tebrikler Almanya son dk kazandırmış herkese herhaldeBende 5 kupona yazdım birinde çifte şans diğerlerinde 3 küsur oranlardan oynadım hepsinde yanındaki maçlar tuttu Almanya'yı bekliyorum son dk atti
Valla bende yazdım yazdım sildim sonra dedim tutmaz 111 attık geçtim kısmetBasacaktim ben oran3 iken hala virüs dene virusun parayı hesaba gecirmesini bekliyorum maç bitti 1k para hesaba yansimadi
Ben şaşırdım baktım 1-0 geride çok yüksek veriyordu 10 kişi falan sandım maçı da izledim tek kale oynadıTebrikler Almanya son dk kazandırmış herkese herhalde
Güzel orandan yakalamissin hiç yoktan iyidir dost sana da tebriklerValla bende yazdım yazdım sildim sonra dedim tutmaz 111 attık geçtim kısmet
Bende 6 oran görünce şaşırdım aslında niye o kadar vermişlerBen şaşırdım baktım 1-0 geride çok yüksek veriyordu 10 kişi falan sandım maçı da izledim tek kale oynadı