- 12,151
- 7,754
- 113
1.0.bitirirler bu maçı
Kazanması lazımEkvator gol atmış iyi oldu atmasi
Efendi olmayi ogretecegiz dostum boyle boyle egitileceklerDoktor kendi halinde bırakın dedi bu ve tayfasını sal gitsin dost.
Lan yeter dilendiğin biraz adam ol her yerdesin awBenimle ugraşma ozmn işine bak akınmısın nesin forumun sahibimisiniz siz
Bunun gibiler yüzünden geçen ban yedim bir de beni tehdit ediyorlar scrni foruma dökeriz diye. Sende o ışık var sen bunları eğitirsin. Gecen güzel olsun.Efendi olmayi ogretecegiz dostum boyle boyle egitilecekler
Oyle bir iddiam yok hakaret etmeyeceksin. Iyi aksamlarBenimle ugraşma ozmn işine bak akınmısın nesin forumun sahibimisiniz siz
Ulan aç senden iyi dilenrncimi varLan yeter dilendiğin biraz adam ol her yerdesin aw
Tahrik etme ozmn kardeş bn seninle muhatap olmuyorm ztn bnm adımı gecirmeOyle bir iddiam yok hakaret etmeyeceksin. Iyi aksamlar
Mesaj sayina begenine bak kim aç belli olur 🤣Ulan aç senden iyi dilenrncimi var
Bol şans dostAlamanya coşacak hissetim
Ekli dosyayı görüntüle 989619
Bırçii işine bakMesaj sayina begenine bak kim aç belli olur 🤣
Senin konular bol aksiyonlu geciyor 🙂Kalp kırmayın 2 günlük dünya. 2 metrekare yere gömecekler en son hepimizi
kardesim bunlar çete olmuşlar bırak sal gitsin sadece kendinleri alacak herşeyi rollerde kendileri olacak kendilerini forumun sahibi sanıyolarBırçii işine bak
Bize diyolar aw bütün konularda var hepsi kendileri bizden daha açkardesim bunlar çete olmuşlar bırak sal gitsin sadece kendinleri alacak herşeyi rollerde kendileri olacak kendilerini forumun sahibi sanıyolar