- 1,367
- 807
- 113
Son 1 haydeeeeeee
Ben normalde 700 800 oynarım daha demin yatınca kızdım 2500 atım yoksa riske girilmez böyle işlere ben gibi deli olmak gerekiyorabi nasil cesaret ya o kadar maça alt girmek valla helal olsun
Korkaklar hep kaybeder kanka şansın daimi olsunBen normalde 700 800 oynarım daha demin yatınca kızdım 2500 atım yoksa riske girilmez böyle işlere ben gibi deli olmak gerekiyor
ben seni biliyom geçende 2 3 gun ugrastin o kadar kupon yaptin parani odemediler çevrimin kaldi diye hep boyle kuponlar yapiyorsun görüyorumBen normalde 700 800 oynarım daha demin yatınca kızdım 2500 atım yoksa riske girilmez böyle işlere ben gibi deli olmak gerekiyor
Ödemeyen siteler ödese şuan kasa uçmustu ama burada şükür yevmiyeyi çıkartıyoruz günlük 10 15kben seni biliyom geçende 2 3 gun ugrastin o kadar kupon yaptin parani odemediler çevrimin kaldi diye hep boyle kuponlar yapiyorsun görüyorum
Bol şans baron beyBuda giderse bugünlük kotam dolar
Ekli dosyayı görüntüle 989569
hadi bakalim tebriklerÖdemeyen siteler ödese şuan kasa uçmustu ama burada şükür yevmiyeyi çıkartıyoruz günlük 10 15k
Nazar etme kendine kanka bol sansÖdemeyen siteler ödese şuan kasa uçmustu ama burada şükür yevmiyeyi çıkartıyoruz günlük 10 15k
Güle güle harca dost kazançların devamını dilerimÇekim verildi gelince ulaşırım @Shellac yeşil