Boronizim boyun posun devrilsin hemi bol şanslarin olsun @Aekrem @sinansrml63Buda giderse bugünlük kotam dolar
Ekli dosyayı görüntüle 989569
Sende at iban kasadan atayım beklemeyek ödemeyiSon 1 haydeeeeeee
Tamam dostum kesene bereketSende at iban kasadan atayım beklemeyek ödemeyi
Form açılmış tamaTebrikler Baron Daim Olsun
3 kuruş kazanıyon herkesden IBAN istiyon helal olsun. Daha çok kazanırsın İnşallah 👌🏾@White senden iban bekliyorum
Ben iyi bilirim o rollden 500 tl gelecek mi çekilişte 500 cikacakmi diye beklemeyi ondan dolayı arkadaşlarin durumunu anladığım için gönlümden kopuyor3 kuruş kazanıyon herkesden IBAN istiyon helal olsun. Daha çok kazanırsın İnşallah 👌🏾
Tebrikler kralBuda giderse bugünlük kotam dolar
Ekli dosyayı görüntüle 989569
Eyvallah dost kesene bereketBen iyi bilirim o rollden 500 tl gelecek mi çekilişte 500 cikacakmi diye beklemeyi ondan dolayı arkadaşlarin durumunu anladığım için gönlümden kopuyor
Çok pardon kral ben bişi istemek için yazmadım dün adam kupon yapmış yorum yaptım biri oradan atladı avelin birisi çekiliş var diye kendi kendimi sorguladım acaba yapmasamiydim diye 😁onun için yorum dahi yapmicqn yanlış anlaşılıyor burda 😃Ben iyi bilirim o rollden 500 tl gelecek mi çekilişte 500 cikacakmi diye beklemeyi ondan dolayı arkadaşlarin durumunu anladığım için gönlümden kopuyor