- 18,426
- 10,078
- 113
Yok kayıp halenLosers nerde döndü mü sahnelere
Yok kayıp halenLosers nerde döndü mü sahnelere
Miktar üzecek bisi değilse su iç üstüneYok kayıp halen
bol şanslar4 kişiye (dört) 500 Türk lirasi
Bol şans Ekli dosyayı görüntüle 953247
Hemen diyim abime 1.6Miktar üzecek bisi değilse su iç üstüne
Bol şanslar4 kişiye (dört) 500 Türk lirasi
Bol şans Ekli dosyayı görüntüle 953247
Seni Üzmez ama beni üzer abiMiktar üzecek bisi değilse su iç üstüne
İyi ki param yokmuş benimde o zamanHemen diyim abime 1.6
Yapılan kahpelik üzerSeni Üzmez ama beni üzer abi
Eyw abi bu mesaj sayısı da yüksek aklımdan hiç geçmezdi bu niye böyle yaptı yavYapılan kahpelik üzer
Haylan da o kadar yufka yürekli ki bana yazdi loser in sigarası yok varmi sende 200 lira verelim diye guldum sadece hemde kahkaha atarak güldümİyi ki param yokmuş benimde o zaman
Banada yazdı haylan abi ben atmıştım vallaHaylan da o kadar yufka yürekli ki bana yazdi loser in sigarası yok varmi sende 200 lira verelim diye guldum sadece hemde kahkaha atarak güldüm
Mesaj sayısı yüksek olan güvenilir mi oluyor ki gelmiş geçmiş olsunEyw abi bu mesaj sayısı da yüksek aklımdan hiç geçmezdi bu niye böyle yaptı yav
Yok abi o kadar değil 1.6 çarpı 1.40 oranHemen diyim abime 1.6
Gulmiyim de başıma gelmesinHaylan da o kadar yufka yürekli ki bana yazdi loser in sigarası yok varmi sende 200 lira verelim diye guldum sadece hemde kahkaha atarak güldüm
1600 paran gitmedimiYok abi o kadar değil 1.6 çarpı 1.40 oran
Sigarasız kalmamis ki ben ona güldüm yoksa ben sigara konusunda hassasimGulmiyim de başıma gelmesin
Yok abi onu attık cevrimdedi 1.40 vurdun 2.3 filan1600 paran gitmedimi
Ben kaldım valla şimdi iki gundur aldığım tüm kuponlar da gelmişti puahahSigarasız kalmamis ki ben ona güldüm yoksa ben sigara konusunda hassasim
Bir yerden kazanc saglarsa verir yoksa unutYok abi onu attık cevrimdedi 1.40 vurdun 2.3 filan