laf atmıcak o zaman ona bişey demedim hemen bana saldırmaya calıstı kuduz köpek gibiLa sussana sende neden hala uzatıyorsun sana ne oldu burda millet birinine sövüyor çok mu hoşunuza gitti de hala adami tetikliyon
Bana niye sarıyor anlamadımboser reis sal gitsin
Forumda aktif uyeleriz yarin yuz yüze bakacaz hiç değilse onu yitirmeyelimlaf atmıcak o zaman ona bişey demedim hemen bana saldırmaya calıstı kuduz köpek gibi
neyse eywallah dost iyi forumlar size hayırlı akşamlarForumda aktif uyeleriz yarin yuz yüze bakacaz hiç değilse onu yitirmeyelim
Eyw dostneyse eywallah dost iyi forumlar size hayırlı akşamlar
Lan bir iftira atinca öyle kalacak mi saniyon ispatin varsa göster senin yaptiklarin forumum gözü önunde oldu boş boş konuşmayi birak işine bak bir daha da kimsenin roll parasini calma hadi yallahSen buranın tozunu yutmuşsun belli ama boğazındaki bademcik yırtılmış ,
Laf attın lafı hırtlağına soktum
Relax bugün varsın yarın yoksun
Arasana got yazdım oraya teliSamsuna gelince seni ararım ettiğin küfürleri sana bizzat hatırlatırım.
Abi boşver abiAramasan picsin 05493407277 Arakan pic
Ehh görüşürüz , çok değil 5 saat uzaksın elbet gelirimAramasan picsin 05493407277 Arakan pic
65 yaşına az kaldı 65 maaşını da kumar da ezer buLan bir iftira atinca öyle kalacak mi saniyon ispatin varsa göster senin yaptiklarin forumum gözü önunde oldu boş boş konuşmayi birak işine bak bir daha da kimsenin roll parasini calma hadi yallah
Yaşım 30 sen benden yaşta büyüksün uzatmayın artik ana bacı sövmek hoş değil dost yeterAramasan picsin 05493407277 Arakan pic
Kafasi yanmis belli muhattap olmayalim en iyisi puahha65 yaşına az kaldı 65 maaşını da kumar da ezer bu
Puahahaha ne la kancik gibiKafasi yanmis belli muhattap olmayalim en iyisi puahha
Ararım sorarım seni heryerde ıssız gecelerde sevgilim nerde 😂Arasana got yazdım oraya teli
Sana bişey diyeyim senden bi skm olmaz sen erkeğin orusbususun karıdan beter olur derler ipne hırsızEhh görüşürüz , çok değil 5 saat uzaksın elbet gelirim
O bize özgü bir gülüştü dost öyle kaldiPuahahaha ne la kancik gibi
Dayi tamam muhattap olma bosverSana bişey diyeyim senden bi skm olmaz sen erkeğin orusbususun karıdan beter olur derler ipne hırsız