- 49,274
- 54,087
- 113
Ben kazanmadim ki gaddar kerim kazanmışbi buz bulamadık parayı pahuhah tebrikler
Ben kazanmadim ki gaddar kerim kazanmışbi buz bulamadık parayı pahuhah tebrikler
Çıkmaz bir sokakta aklımda senleee
Çıkmaz bir sokakta aklımda senleee
Bol şanslar ağamÖdül için teşekkürler agam vaat ettiğinden fazlasını düşünmüşsun kesene bereket olsun @Barrios
Paran bitince yazarsın. Ama o zmn benimde param bitmiş olur puhahajanÖdül için teşekkürler agam vaat ettiğinden fazlasını düşünmüşsun kesene bereket olsun @Barrios
Taklitler aslını yüceltir yiğidimÖdül için teşekkürler agam vaat ettiğinden fazlasını düşünmüşsun kesene bereket olsun @Barrios
3 kuponum var 3 de lose olursa sendeyim puahaParan bitince yazarsın. Ama o zmn benimde param bitmiş olur puhahajan
Kardeşim yalan söyleme daha 1 saat önce 2k attin banaAbi dm olayi cidden rahatsiz ediyor artik kupon yaptım sadece PARAM yok yemin ederim yok
bende kimseye inandiramiyorum sendemi yok diolar yok.aw yok isteAbi dm olayi cidden rahatsiz ediyor artik kupon yaptım sadece PARAM yok yemin ederim yok
YalannnnnnnnnnnnnnnnnnAbi dm olayi cidden rahatsiz ediyor artik kupon yaptım sadece PARAM yok yemin ederim yok
Paran yoksa bana nasıl para atiyon kardeşim bi de yemin ediyonAbi dm olayi cidden rahatsiz ediyor artik kupon yaptım sadece PARAM yok yemin ederim yok
daha 1 saat önce 2k attın ya rol yapayım diyeAbi dm olayi cidden rahatsiz ediyor artik kupon yaptım sadece PARAM yok yemin ederim yok
Çok temiz kupon TebriklerGelirse bir (1) kişiye 500 Türk lirasiEkli dosyayı görüntüle 953208
Ya burdayken resat bi rol parası atsin sana 45.5 ust alsana dost puahaKardeşim yalan söyleme daha 1 saat önce 2k attin bana