- 49,122
- 37,356
- 113
@Barrios la yapalım ıyı bırıne benzıyoGel İban at onlardan biri aktif değilse konudan biri ile yapın
@Barrios la yapalım ıyı bırıne benzıyoGel İban at onlardan biri aktif değilse konudan biri ile yapın
Günün sonunda iyiler mutlaka kazanır@Barrios la yapalım ıyı bırıne benzıyo
Money geldı hadı plan yapalımGünün sonunda iyiler mutlaka kazanır
Diğer yerden yazMoney geldı hadı plan yapalım
Yok valla 10 tane rol vardi buraya geldim en son kupon buydu bende buna bakayım dedim diğer rollere girmedim bile burda güzel insanlar var 😄
Sizde atın günü sizinle kapatalım maç yattı daha gelmezMetin hocamin vekili gücü de benim. Gaddarim seninle ben yapacağız anlaşılan.
Cennetın kapısı bole aralanırSizde atın günü sizinle kapatalım maç yattı daha gelmez
Kesene bereket kanka. Herşeye rağmen yakışanı yaptın TebriklerSizde atın günü sizinle kapatalım maç yattı daha gelmez
Atıyorum dost. Tesekkur ederim. Bi roll de biz yapalım kazanalim inşallah.Sizde atın günü sizinle kapatalım maç yattı daha gelmez
Sende düşün arada cenneti hep cehennemi düşünüyonCennetın kapısı bole aralanır
O aradan hep bakıyorsun Metin hocam girmek için hiç çaba sarfetmiyorsun.Cennetın kapısı bole aralanır
Sağolasın dost kesen dolu olsunSizde atın günü sizinle kapatalım maç yattı daha gelmez
Sen bi yazsana bana dm den gidecem ben yazamıyorum sana takip etmiyosun beniSende düşün arada cenneti hep cehennemi düşünüyon
Dost bı rolde biz yapma sansimiz olurmuSende düşün arada cenneti hep cehennemi düşünüyon