- 23,941
- 24,937
- 113
Yok şuan cebellesiyorum ben hala hahshsOnu demek ıstemeddım sansın dondu mu dedım
Yok şuan cebellesiyorum ben hala hahshsOnu demek ıstemeddım sansın dondu mu dedım
Amçaoglu dm muhabbetine benzer bi vaka mi 😂 😂Yok reıs anlatamam aklıma geldıkce kahır oluyorum rezıllık
Yokla hatun bsey al dedı gıt alamadık bısıler oldu ölmek ıstedım o anAmçaoglu dm muhabbetine benzer bi vaka mi 😂 😂
Dm için sinyal yapıyon gibi geliyor ama 🤣Yok reıs anlatamam aklıma geldıkce kahır oluyorum rezıllık
La yok tahıre yazam sana kopyalasın cok merak ettıysenDm için sinyal yapıyon gibi geliyor ama 🤣
Sende paranın kimde olduğunu biliyon kardeşimDoğrudur reis bende bu kuponu takip ediyorum sant maximin karıştı hatlar pardon 😄
Ekli dosyayı görüntüle 956831
Var mı ortağın gel atım hadi rol yap biriyleLa yok tahıre yazam sana kopyalasın cok merak ettıysen
Öyle desene. Amçaoğlu ile başlayan bir teklif falan aldın sandım 😂 😂Yokla hatun bsey al dedı gıt alamadık bısıler oldu ölmek ıstedım o an
Yok valla 10 tane rol vardi buraya geldim en son kupon buydu bende buna bakayım dedim diğer rollere girmedim bile burda güzel insanlar var 😄Sende paranın kimde olduğunu biliyon kardeşim
Engellendin@butragueno @vurucu999 hangısı varsa
Sen en son gelıp odulu alırsın dıye dusundumEngellendin
Evet haklısın bu seferSen en son gelıp odulu alırsın dıye dusundum
ElendınEvet haklısın bu sefer
Gel İban at onlardan biri aktif değilse konudan biri ile yapın@butragueno @vurucu999 hangısı varsa
Vurucunun vekil gücü benimGel İban at onlardan biri aktif değilse konudan biri ile yapın
Yüce gönüllü kardeşim benim metine bile el uzatıyorGel İban at onlardan biri aktif değilse konudan biri ile yapın
Metin hocamin vekili gücü de benim. Gaddarim seninle ben yapacağız anlaşılan.Vurucunun vekili gücü benim