- 6,696
- 3,239
- 113
Nolsun takılıyoruz buralardaSagolasin dost sen nasilsin
Nolsun takılıyoruz buralardaSagolasin dost sen nasilsin
Gelmezse 15 dk sonra koçbaşı ile gelirim dm nı kırarım kardeşimBol sans kardesim 15 dk da karsilikli goller gelir
Koc basina ne gerek var 60 kiloyuz uflesen yıkılırız 😀Gelmezse 15 dk sonra koçbaşı ile gelirim dm nı kırarım kardeşim
Oy oy Eminem nedir bu güzellikler.Dep katkı verirse müthiş olur
Metings1905 i barikat olarak koymuş olabilirsinKoc basina ne gerek var 60 kiloyuz uflesen yıkılırız 😀
Hocan şarkı söylemek günah değilmiOy oy Eminem nedir bu güzellikler.
PuhaaaaaaOy oy Eminem nedir bu güzellikler.
Enstrümansiz söylenirse günah değildir. Bir güzele övgü içeren hareketli bir anonim halk türküsü bu. Öyle gençlik yıllarım geldi aklıma. Ne çok söylerdim bunu.Hocan şarkı söylemek günah değilmi
Hocam bence günah riski almaEnstrümansiz söylenirse günah değildir. Bir güzele övgü içeren hareketli bir anonim halk türküsü bu. Öyle gençlik yıllarım geldi aklıma. Ne çok söylerdim bunu.
Zenginnnn olduğğğğk mu 🤣🤣Gelirse son
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 956801
Bende söylerdim çok ama eminelerin gözü kör olsunEnstrümansiz söylenirse günah değildir. Bir güzele övgü içeren hareketli bir anonim halk türküsü bu. Öyle gençlik yıllarım geldi aklıma. Ne çok söylerdim bunu.
Ben değil ama sen oldun her yerden rol yağıyor maşallah 😅Zenginnnn olduğğğğk mu 🤣🤣
30 dk ya kazan batayım daha sana çöküntü yapacağım kanka 😁😁Ben değil ama sen oldun her yerden rol yağıyor maşallah 😅
Suyun ısındı kardeşimGol nerde kaldi