- 23,676
- 9,319
- 113
dep 2.kıırmızıyı yedi
Yesin benm gozumde 2 golü kesin depindep 2.kıırmızıyı yedi
Ha Bolivya ha Meksika bok değil kaka klasik Latin coğrafyasıBolivya o maç Bolivya Meksikalı kankam 😂😂
4 olduYesin benm gozumde 2 golü kesin depin
Sen bundan sonra paralarını bana at kuponu ben yapacam sana güven olmaz 🤣🤣Yesin benm gozumde 2 golü kesin depin
Olsun dep atacakk4 oldu
Hahahha 😂😂Sen bundan sonra paralarını bana at kuponu ben yapacam sana güven olmaz 🤣🤣
4,5 üst 4.30du oranı alınır dedimHahahha 😂😂
Tavsan daha kusmus yüzde yüz katılıyorum dost puahahDuruma göre konu içinden arkadaşlara ulaşırım.
Not: ölücü leş kargalari, boş mezarcilar, kan emici vampirler ve özellikle tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokçular gelmesin
Al bendende o kdrNe hikmetse ben hala diğer maçtan şüpheliyim bolivyada dep 2 olur gibi
Sen bugün feneri oynamadn sana maçtan önce bagrdm 12 oranı teptin essk 😂4,5 üst 4.30du oranı alınır dedim
Velez atar ordaNe hikmetse ben hala diğer maçtan şüpheliyim bolivyada dep 2 olur gibi
Ben oynamamm o takıma chobani olduğu müddetçeSen bugün feneri oynamadn sana maçtan önce bagrdm 12 oranı teptin essk 😂
Senn trabzonnda dün bebe gibi yerde ağlıyordu hep MK 😂Ben oynamamm o takıma chobani olduğu müddetçe