- 10,552
- 3,988
- 113
Allah'tan hepsini basamadınNe hikmetse ben hala diğer maçtan şüpheliyim bolivyada dep 2 olur gibi
Allah'tan hepsini basamadınNe hikmetse ben hala diğer maçtan şüpheliyim bolivyada dep 2 olur gibi
Onlarada oynamadım banane 🤣🤣Senn trabzonnda dün bebe gibi yerde ağlıyordu hep MK 😂
😂😂Onlarada oynamadım banane 🤣🤣
Bol şanslarDuruma göre konu içinden arkadaşlara ulaşırım.
Not: ölücü leş kargalari, boş mezarcilar, kan emici vampirler ve özellikle tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokçular gelmesin
Dep atar 25 sutu var diğer mac sikintiBu maç 6-1 olur Trabzon'a selam 🤣🤣
Aselam 😎Bu maç 6-1 olur Trabzon'a selam 🤣🤣
Arka planda zarda yedim onu dost hiç merak etme puhahaaAllah'tan hepsini basamadın
Afern ii halt ettn kanka 😂Arka planda zarda yedim onu dost hiç merak etme puhahaa
İnşallah kayıp vardır bari 🤣🤣Arka planda zarda yedim onu dost hiç merak etme puhahaa
Var kanka bakalım hemen kayıp dusunmeyelim kokusunu alıyorum aynı anda atacaklarİnşallah kayıp vardır bari 🤣🤣
kulun haberi olmamiş 🤒 bol sansAllah yürü kulum demiş 😂😂
6,5 üste 500 lira yok mu basacak bassaydın keşke 🤣🤣Arka planda zarda yedim onu dost hiç merak etme puhahaa
Valla veleze 10 oran vermişler çok ortada gidiyor maçVar kanka bakalım hemen kayıp dusunmeyelim kokusunu alıyorum aynı anda atacaklar
Velez gol atamaz MK fortezzela basarValla veleze 10 oran vermişler çok ortada gidiyor maç