Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,257
9,014
113
Denedin galiba 😂
yok denemek denirse her zaman arabayi son gaz kullaniyorum bir kaza olmadi. uzun sure yemek yemedim aclikdan ölmedim. 70 lik viski felan tek bitirmisligim oldu komaya girmedim.. köpek gibi birseyim anlayacağin onun dişindaki şeyleri yapamam azicik olan inancim müdade etmez. hayattan zevk almiyoruz be enişte. yaşiyoruz bir kaç sebepden dolayi :)

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,790
100,346
113
Enişte analiz olarak sınıfta kaldın malesef, oysa burda intihara en çok meyilli olan benim sanıyordum, demek ki hiç belli edememişim
Sende duygusallığı açığa vurmak yok o yüzden sen daha tehlikelisin kafada yaşıyorsundur hepimiz de oluyor ama o ölsek gebersek kurtulsak diye onunla bu aynı değil
Proletarya ara ara kayboluyor dikkat et bak 2 ay hiç yazmıyor o sıralar hastane de oluyor işte kaç kere denedi belli değiş

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,790
100,346
113
yok denemek denirse her zaman arabayi son gaz kullaniyorum bir kaza olmadi. uzun sure yemek yemedim aclikdan ölmedim. 70 lik viski felan tek bitirmisligim oldu komaya girmedim.. köpek gibi birseyim anlayacağin onun dişindaki şeyleri yapamam azicik olan inancim müdade etmez. hayattan zevk almiyoruz be enişte. yaşiyoruz bir kaç sebepden dolayi :)
Açlık iyidir bak hepimiz zımba gibiyiz 80 kiloluk adam yok burda metin hariç
O tosun gibi haram yemek bir ona yakışıyor

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Azraile meydan okuyan Deli Dumrul sonra donu indirdi de fayda etmedi ona göre.

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,790
100,346
113
Enişte dün gece gelip iban atın diyen arkadaş yine gelir mi acaba. Büyük patladık bu akşam
Oo fena kırık profil fotosuna selfie çekip forumda koyan adam çok tehlikelidir valla tersi pis olur onların dağıtır ama parayı İban yaz der sana daha önce forumda kimsenin atmadığı parayı atar sohbetin yokken değişik bir kardeşimiz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,276
27,745
113
Sende duygusallığı açığa vurmak yok o yüzden sen daha tehlikelisin kafada yaşıyorsundur hepimiz de oluyor ama o ölsek gebersek kurtulsak diye onunla bu aynı değil
Proletarya ara ara kayboluyor dikkat et bak 2 ay hiç yazmıyor o sıralar hastane de oluyor işte kaç kere denedi belli değiş
Real de öyleyim gibi ama yan yana gelsek 2 kelime etsen omzunda ağlarım valla. Büyük dedem Duygusallık zayifliktir derdi. ve ben zayıfım maalesef

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Açlık iyidir bak hepimiz zımba gibiyiz 80 kiloluk adam yok burda metin hariç
O tosun gibi haram yemek bir ona yakışıyor
Vallahi helal olsun eniste doğru tahmin ettin askere gitmiştim 2016 da 23 kilo aldım o dönem askerlik bitti ondan sonra aldığım kiloyu kaybettim ve artık kiloda alamaz oldum sinir sıkıntı psikoloji uykusuzluk kilo almaya izin vermiyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...