Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
Yemiyoruz ki abi para olduğu zaman slot oynayan biriysen yanmışsın usta ben 20 saat çevirdiğimi biliyorum bree nasıl bi kafa şuraya bak kuruuu diyenlere mana buluyoruz da ne döndürmek ama umarsızca sebepte yok para da lazım değil sadece döndürüyoruz
Doğru diyosun enişte. 200k kasa yapmışım hala çeviriyorum. La kalk git gez dolaş hayata karış. Ruhumuzu ele geçiriyor namussuz

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,400
13,529
113
Yine boş yapılmış. İlla ağzımızı açtıracaklar. Hem kendilerini madara ettirecekler, hem bize ban yedirtecekler
Ne oldu dost, konuşmak istersen özelden de yazabilirsin kim canını sıktı

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,257
9,014
113
Evde bir süru yemek var dost bizim ailede durumlar iyi de o aileden ben nasil çıktım inanılır gibi değil yüzümde kalmadi artik kimseden birsey de talep edemiyorum iş yeri bile açtılar bana beceremedim maalesef
valla ben yemek varkende bu saatlerde zeytin ekmek cay seviyorum hizli oluyor diye

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
Yine metin ve entrikaları başka ne olacak konu bu
Sağduyu hocam. Sağduyu lazım. Foruma sinirlerimiz bozulsun diye girmiyoruz. Sinir bozacak şeylere de müsaade etmemliyiz. Herkesin kendince sorunu var yeterince. Burda sorun çıkarmamak lazım. Sorun çıkaranı da dışlamak lazım. Ben ama metinin kin güderek bişey yazdığını düşünmüyorum. Aksi bişey varsa gereken aksiyonları da alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...