- 17,349
- 10,147
- 113
Hee ikimize söz vermişti demi 😂😂 @ahmetcansarac61 açıklama bekliyoruz 😂😂Ben ve sen listede varız dost 20k olmaz o para hiç bi zman puaha
Hee ikimize söz vermişti demi 😂😂 @ahmetcansarac61 açıklama bekliyoruz 😂😂Ben ve sen listede varız dost 20k olmaz o para hiç bi zman puaha
Sıkma canını kankam, zaman haklıyıda haksızıda elbet çıkarırSoran herkese teşekkürler dostlar
Kafanızı ağrıtmak istemiyorum . Geçmiş mesajlarda bir iki tane gördüm. Konu uzamasın istiyorum. Bugün Birkaç kişi can sıktı doldurdu sağolsunlar
Seviyorum konusunda emin miyiz dost bu nasıl bir taktik resmen fakirliğini savuşturdunvalla ben yemek varkende bu saatlerde zeytin ekmek cay seviyorum hizli oluyor diye
Valla burda bişey yok dost sohbet ediyoruzBeyler ne oluyor gece gece
Az muhabbet edelim dedik onu bile bize çok gördüler herhalde dost konu amacını aştı galiba dağılıyoruzBeyler ne oluyor gece gece
6knnın bi kuruş üstüne çıkamadım ki. 2 günde 5k dağıttım zaten. Kalan da bi kaç saat önce gümledi çok şükür. Dipten dönmeye çalışıyoruz yineSözde 20k yapınca roll açtırıyordun 20kyı geçti diye mi açtırmadın 😂😂😂
Umarım dönersin dost takıl kafana göre alınma sakın 🤞🍀6knnın bi kuruş üstüne çıkamadım ki. 2 günde 5k dağıttım zaten. Kalan da bi kaç saat önce gümledi çok şükür. Dipten dönmeye çalışıyoruz yine
Muhabbet ehli dostlarla hasbihal ediyoruz başkanım. Buyur çayımızı içBeyler ne oluyor gece gece
Muhabbet ediyoruz dost buyur sen de gel soframızaBeyler ne oluyor gece gece
Sohbet muhabbet reisBeyler ne oluyor gece gece
Ne güzel konuştun Ahmedim, ulusa sesleniş gibiSağduyu hocam. Sağduyu lazım. Foruma sinirlerimiz bozulsun diye girmiyoruz. Sinir bozacak şeylere de müsaade etmemliyiz. Herkesin kendince sorunu var yeterince. Burda sorun çıkarmamak lazım. Sorun çıkaranı da dışlamak lazım. Ben ama metinin kin güderek bişey yazdığını düşünmüyorum. Aksi bişey varsa gereken aksiyonları da alırız
Benim batan korner kuponlarını konuşuyoruz reis. Bi gün 10 maç üst tutturup showumu yapacam ama sözüm olsunBeyler ne oluyor gece gece
Yine blackjack davası dost yok perfect pair sana neden gelmedi 18 ye kart mı çekilirBeyler ne oluyor gece gece
Yok dost alınmıyorum sıkıntı yokUmarım dönersin dost takıl kafana göre alınma sakın 🤞🍀
Ne çok sevdiğin kelime varmış dost 😂Bu kelimeyi çok severim bide mütemadiyen kelimesini çok severim, bide zerzavat kelimesini
Alameti farika. LezizodurBu kelimeyi çok severim bide mütemadiyen kelimesini çok severim, bide zerzavat kelimesini
Guzeller ama dimi 😂Ne çok sevdiğin kelime varmış dost 😂
Metin herkesle kapışıyordu ilk geldiği zaman her yerde metinle kavga eden birileri vardı sonra metin bi 150k çekti dededen herkes dost oldu metinle 😂😂Sağduyu hocam. Sağduyu lazım. Foruma sinirlerimiz bozulsun diye girmiyoruz. Sinir bozacak şeylere de müsaade etmemliyiz. Herkesin kendince sorunu var yeterince. Burda sorun çıkarmamak lazım. Sorun çıkaranı da dışlamak lazım. Ben ama metinin kin güderek bişey yazdığını düşünmüyorum. Aksi bişey varsa gereken aksiyonları da alırız