Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
157,171
194,525
113
Valla burda bişey yok dost sohbet ediyoruz
Zarbolar geldi kaçın
Az muhabbet edelim dedik onu bile bize çok gördüler herhalde dost konu amacını aştı galiba dağılıyoruz
Muhabbet ehli dostlarla hasbihal ediyoruz başkanım. Buyur çayımızı iç
Muhabbet ediyoruz dost buyur sen de gel soframıza
Sohbet muhabbet reis
Kalp kırmadan seviyeli yorumlar beyler Lütfen
Sağlıklı düşünerek yorumlar yapalım, her günün yarını vardır
Geceniz güzel olsun

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,394
13,515
113
Soran herkese teşekkürler dostlar
Kafanızı ağrıtmak istemiyorum . Geçmiş mesajlarda bir iki tane gördüm. Konu uzamasın istiyorum. Bugün Birkaç kişi can sıktı doldurdu sağolsunlar
Bizden yana sıkıntı yok dost. Az önce konun geçti hatta erhanla vefa gösteremedik diye konuştuk sana karşı mahcup bile olduk dedik. Haricini bilmem, sıkma canını kimse için seni bilen biliyor

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,420
16,433
113
Metin herkesle kapışıyordu ilk geldiği zaman her yerde metinle kavga eden birileri vardı sonra metin bi 150k çekti dededen herkes dost oldu metinle 😂😂
Bana burda parası olan adam lazım değil enişte. Metin benden para da istemedi. İnsanlar öyle sanıyor olabilir de yok yani. Burda çok kişiyle muhattap da olmuyorum zaten. Bazen cevap vermediklerim benle sorunun mu var diyor. Sadece alımlar kapandı. Benle herkes dost olamaz. Ben de herkesle dost olmam. Alakasız oldu sanırım ama puhaha

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Bana burda parası olan adam lazım değil enişte. Metin benden para da istemedi. İnsanlar öyle sanıyor olabilir de yok yani. Burda çok kişiyle muhattap da olmuyorum zaten. Bazen cevap vermediklerim benle sorunun mu var diyor. Sadece alımlar kapandı. Benle herkes dost olamaz. Ben de herkesle dost olmam. Alakasız oldu sanırım ama puhaha
Beni kastettin herhalde dost

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,541
28,800
113
Bizden yana sıkıntı yok dost. Az önce konun geçti hatta erhanla vefa gösteremedik diye konuştuk sana karşı mahcup bile olduk dedik. Haricini bilmem, sıkma canını kimse için seni bilen biliyor
Ne vefası kanka ya. Siz var olun erhan da sen de olduğunda hep attınız. Olmadıysa zaten yoktur. Hepimiz öyleyiz. Sizin gibi 7-8 kişi var zaten burada. Yine açarız, yine paylaşacağız zaten. Kendimizi kaybetmeyelim, para olunca farklı kişiye bürünmeyelim zaten bu yeter

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,256
27,697
113
Listede kimler var ben var mıyim mesela

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,772
100,337
113
Finali baglayamadın ateşle bi 500 de ben güzel bir cümle bulayım şöyle tecahülü arifli marifli

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,420
16,433
113
Beni kastettin herhalde dost
Kral sen misin değil misin bilmiyorum da yanlış anlama beni olur mu. Senin hakkında da kötü bi düşüncem yok. Birileri gibi 7/24 roll parası vs istediğini görmedim. Sadece herkese vakit ayıracak enerjim yok. Eminim düzgün bi insansındır

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,345
10,141
113
Kadim dostum 🍀

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,394
13,515
113
Ne vefası kanka ya. Siz var olun erhan da sen de olduğunda hep attınız. Olmadıysa zaten yoktur. Hepimiz öyleyiz. Sizin gibi 7-8 kişi var zaten burada. Yine açarız, yine paylaşacağız zaten. Kendimizi kaybetmeyelim, para olunca farklı kişiye bürünmeyelim zaten bu yeter
Varol dostum. Haklısın ve katılıyorum insalah o günler erken gelir

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Kral sen misin değil misin bilmiyorum da yanlış anlama beni olur mu. Senin hakkında da kötü bi düşüncem yok. Birileri gibi 7/24 roll parası vs istediğini görmedim. Sadece herkese vakit ayıracak enerjim yok. Eminim düzgün bi insansındır
Yanlış anlamıyorum zaten öyleyimdir cano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...