- 26,424
- 16,436
- 113
3 kuruş kazandığımda dmsine düştüğüm kim varsa listede. Bi kaç kişiye uğrayamadım ama henüz enişte vurucu valenciennes. Toplasan 15 kişi max işte. Anlamışsındır zatenListede kimler var ben var mıyim mesela
3 kuruş kazandığımda dmsine düştüğüm kim varsa listede. Bi kaç kişiye uğrayamadım ama henüz enişte vurucu valenciennes. Toplasan 15 kişi max işte. Anlamışsındır zatenListede kimler var ben var mıyim mesela
Eyvallah kardomVarol dostum. Haklısın ve katılıyorum insalah o günler erken gelir
çok hissli sahneFavori sahnemdir 😂
Sana bi roll açtıramadım ya bana da yazıklar olsun puhahaKadim dostum 🍀
La bekleyen yok aklımda bile değildi sen 200k diyene kadar 😂😂 keyfince takıl bas geç 🍀🍀Sana bi roll açtıramadım ya bana da yazıklar olsun puhaha
Bı tane Ahmet C vardı o sen miydin dostSana bi roll açtıramadım ya bana da yazıklar olsun puhaha
Enişte dipteyiz... Kafayı çıkaralım bi hele. Erhanım iki maç çözse bize puhahaFinali baglayamadın ateşle bi 500 de ben güzel bir cümle bulayım şöyle tecahülü arifli marifli
Eyvallah Ahmedim eyvallah dostluk zordur, düşman kazanmak kolay. Allah afiyet versin Ahmedim3 kuruş kazandığımda dmsine düştüğüm kim varsa listede. Bi kaç kişiye uğrayamadım ama henüz enişte vurucu valenciennes. Toplasan 15 kişi max işte. Anlamışsındır zaten
Sattı o kayığı haberin yok heralde çiftlik işine girdi nalbant Mustafa artıkTürk Halk edebiyatından kayıkçı kul Mustafa dan olsun lütfen enişte
Yok tanımıyorum. Benim ilk ve tek nickim bu. İsmim direkt zatenBı tane Ahmet C vardı o sen miydin dost
HeYok tanımıyorum. Benim ilk ve tek nickim bu. İsmim direkt zaten
Bilmiyordum inan kan kaybettik öyleyseSattı o kayığı haberin yok heralde çiftlik işine girdi nalbant Mustafa artık
Konuda bilinçli hep güzel insanlar var başkanım. İçiniz rahat olsun. Kırılacak camlar buluruz da kalplere dokunmayız. Camın özü topraktır yapılır yine ama toprağı ne kadar eşelesekte bi insan yapamayız. Geceniz güzel olsun.Kalp kırmadan seviyeli yorumlar beyler Lütfen
Sağlıklı düşünerek yorumlar yapalım, her günün yarını vardır
Geceniz güzel olsun
Düşmanım çok yaşamaz. Beni tanımıyo kimse burda. Bana ters gidecek adama bu forumda rahat vermem. Eğer bi kaç kişiye daha yapıyorsa. Banlanana kadar uğraşırım onla. Ama kimse henüz öyle bişey yapmadı banaEyvallah Ahmedim eyvallah düşma dostluk zordur, düşman kazanmak kolay. Allah afiyet versin Ahmedim
2 aydır donun bagcıgını çözüp değiştiremedi onu nasıl çözsünEnişte dipteyiz... Kafayı çıkaralım bi hele. Erhanım iki maç çözse bize puhaha
Kumarda yedi ya da dümen yapıyorBilmiyordum inan kan kaybettik öyleyse
Hele bi yemek yiyip gelsin. Kim bilir ne gömüyo şimdi2 aydır donun bagcıgını çözüp değiştiremedi onu nasıl çözsün
Kac gündür dergiye yazıda göndermiyor. O da düştü demek bu illeteKumarda yedi ya da dümen yapıyor
Bilinçli derken beni kastettiniz sanırım hocamKonuda bilinçli hep güzel insanlar var başkanım. İçiniz rahat olsun. Kırılacak camlar buluruz da kalplere dokunmayız. Camın özü topraktır yapılır yine ama toprağı ne kadar eşelesekte bi insan yapamayız. Geceniz güzel olsun.