Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Ne oynasak tekten gidiyor buna artık yürek dayanmıyor maalesef

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Kendimi es geçtim hala millete mac verip başlarını yakıyorum lan benim kazandığım tek zafer yok bu hayatta bide milleti de perisan ediyorum buna benim hakkim yok

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,333
10,136
113
Kendimi es geçtim hala millete mac verip başlarını yakıyorum lan benim kazandığım tek zafer yok bu hayatta bide milleti de perisan ediyorum buna benim hakkim yok
La dostum takma bu kadar hepimiz kabullenmiş alışmış adamlarız. Yapacak bişey yok kaybediyoruz böyle kabullenmek lazım

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,412
16,426
113
La saçmalama koy götüne giden 1k 2k olsun. Ona rağmen geliyordu indiana 112 de kaldı. Serbest atış kaçtı bir sürü. Sonda 1 üçlüğe wonluyorduk

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,541
28,800
113
Bob sen hiç intihar düşüncelerine girmiyor musun
Üniversite zamanında oluyordu da şimdi olmuyor kardo. Halimize şükür. Sosyal hayatım var. Köyün var. Sağlıklıyım. Borç var diye intihar da etmem . Kafaya takıyoruz sadece

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,412
16,426
113
2.5dk da 21 attı mem ind. İlk per nasıl 44de kaldınız siz be namussuz herifler ya puhaha. Neyse sıfırı tekrar görmek güzel oldu. Toplarız bonusları bi de mat kodu patlatırız. Döneriz bi kaç güne

AnthonyEdwards

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,412
16,426
113
3 5k kaybettim diye karalar bağlamam. Kumar bu. 100 lira ile başladığın günün akşamına 200k kasan olur. 200k ile başlarsın akşama sıfırsındır. Hele bi sabah olsun. Çıkarız yine burdan. Hiç sıkıntı yok

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,252
27,692
113
Valla kardo hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz. Gün oluyor, üç kuruş para vurup rahatlıyoruz. Herkesin zor dönemi olur. Hepsi gelir geçer. İntihar çözüm değil ki
Biz intihar diyoruz sonra delinin biri geliyor Indiana nasıl 20 sayı atamaz son şampiyondu diyor. Ben intihar etmeyim de kim etsin kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...