- 22,143
- 27,538
- 113
18 k dan 100. TL atamadin mi la sigara al diye Allah seni bildiği gibi yapsın niye yattagii belli olduDost 18k topladık hepsi o maçtaydı diyorım sitelerin verdiğini atletico aldı kısaca
Canım fena sıkkın dost çok para lazım ne oynaidgimi inan bilmiyorum bileOo çok riskli bir ilk adım olmuş ve bariios0.5 üst iyiydi aslında
Kanka 120k kredi borcu var o an sence aklıma bu mu geldi icra gelecek18 k dan 100. TL atamadin mi la sigara al diye Allah seni bildiği gibi yapsın niye yattagii belli oldu![]()
Biz 2 k alsak 1 k dağıtıyoruz harbiden ben normal değilim herhalde18 k dan 100. TL atamadin mi la sigara al diye Allah seni bildiği gibi yapsın niye yattagii belli oldu![]()
Allahtan korksun be 3 ay önce 400k vurdu hala açım diyorsa beter olsun@Shellac normalde yapmam burda da bu arkadaşla sohbetim yok kafam bulanık 2 günde bir böyle dm atıyor illa konuda rezil mi etmem gerekiypr rapor atıyorum bakan yok heralde bundan nasıl kurtulabilirim açıklar mısın yeter valla gına geldi sinirimi bundan alıcam sövüp.
Allah yardımcın olsun dost sıkma canını para gelir gider Allah sağlık versinbir kaç güne ayağa kalkarizCanım fena sıkkın dost çok para lazım ne oynaidgimi inan bilmiyorum bile
Ya kanka bunu ben tanımıyorum bile harbi sövücem şimdi sonra gelip bize laf yaparlar sövünceAllahtan korksun be 3 ay önce 400k vurdu hala açım diyorsa beter olsun
Haklısın dost bizimkide laf Allah yardımcın olsunKanka 120k kredi borcu var o an sence aklıma bu mu geldi icra gelecek
400k vurdu 50bin burada dağıttı ama dagittigi kişiler dönüş yapmıyor ellamAllahtan korksun be 3 ay önce 400k vurdu hala açım diyorsa beter olsun
Önüne gelene raskele atarsa olacağı bu dost400k vurdu 50bin burada dağıttı ama dagittigi kişiler dönüş yapmıyor ellam
Valla kanka o gün söyledim kazanıesqm şu kişilere güzel şeyler atıcam diye 143k veriyordu kupon gelseydi kalan 23k dan 3k kendime alıp gerisini pay edecektim ama olmadı.Haklısın dost bizimkide laf Allah yardımcın olsun
Kismet basipValla kanka o gün söyledim kazanıesqm şu kişilere güzel şeyler atıcam diye 143k veriyordu kupon gelseydi kalan 23k dan 3k kendime alıp gerisini pay edecektim ama olmadı.
Bende boyle dusunuyorum daha akli basina gelmemis o kimseAllahtan korksun be 3 ay önce 400k vurdu hala açım diyorsa beter olsun
Bunlar bi anda 2-3 tane atabiliyolae king@Barrios ya gidip göz göre göre şike olabilecek maçı niye seçtin oranlar hep gol olura yönelik bildiğin tuzak gibi insallah yanılırım da ev 25 den sonra aciladabilir