Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,849
33,140
113
Dm yi 1 senedir kapattım sadece değer verdiğim insanlara acıyorum forumda dm büyük sıkıntı dost
2 tur kazanıp bana konuda hayırdır nere gidiyorsun dedin Dm attım bakmadın etkileşimi bu sebeb ile kestim yoksa o değer verdiğimiz dostlar arasındaydın biliyorsun. Neyse hayırlı geceler herkesin şansı bol olsun

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
2 tur kazanıp bana konuda hayırdır nere gidiyorsun dedin Dm attım bakmadın etkileşimi bu sebeb ile kestim yoksa o değer verdiğimiz dostlar arasındaydın biliyorsun. Neyse hayırlı geceler herkesin şansı bol olsun
Ben 2 milyon para kazanıp kimseden üstün görmedim kendimi dost rol aciyorum daha devam ediyor direk yazdın sen bekle rol bitsin eger kazanırsam zaten senide görürüm ama sen biraz sabırsız davranıyon ha sevgim yokmu snaa karşı var sende para olunca ben aynı şekilde yapmiyorum sana zaten görür diyorum adam beni

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
@Barrios ben bu adamlan 2 senedir maddi veya manevi muhabbet içindeyim neden 1 gün bile aramızda sorun cikmadi peki

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,958
3,371
113
Ben 2 milyon para kazanıp kimseden üstün görmedim kendimi dost rol aciyorum daha devam ediyor direk yazdın sen bekle rol bitsin eger kazanırsam zaten senide görürüm ama sen biraz sabırsız davranıyon ha sevgim yokmu snaa karşı var sende para olunca ben aynı şekilde yapmiyorum sana zaten görür diyorum adam beni
Zeki Mürende görecek mi bizi be Erhan

deathdancex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,958
3,371
113
Salın şu konuları artık da herkes bugünü beklemiş gibi eteğindeki taşları döküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...