Dost insanin belli başlı sıkıntıları var zaten Erhan ole bir durumdaki sabah aksam rol kovalıyor dünya kadar da borcum var eger bir şeyi gönlünüzden koparak vermek istemiyorsanız da hiç vermeyin daha iyiZeki Mürende görecek mi bizi be Erhan
Dost insanin belli başlı sıkıntıları var zaten Erhan ole bir durumdaki sabah aksam rol kovalıyor dünya kadar da borcum var eger bir şeyi gönlünüzden koparak vermek istemiyorsanız da hiç vermeyin daha iyiZeki Mürende görecek mi bizi be Erhan
TrencılıkTöbeee bende erhanla wp de sexting yapıyorke
Öncelikle roll bitmişti 4 kişiyi etiket attın bu dostlara rolling bakiyesi çekim gelince dedin ve o 4 kişiden biri olmadığım için Dm attım yani kazanmıştın hatırlarsan gece 3 sularında çekimin geç gelmişti tambetti yanlış hatırlamıyorsam burda mevzu para değil cevap vermemiş olman yoksa koyim parasına puluna..Ben 2 milyon para kazanıp kimseden üstün görmedim kendimi dost rol aciyorum daha devam ediyor direk yazdın sen bekle rol bitsin eger kazanırsam zaten senide görürüm ama sen biraz sabırsız davranıyon ha sevgim yokmu snaa karşı var sende para olunca ben aynı şekilde yapmiyorum sana zaten görür diyorum adam beni
Hafızan saglammıs 1 mılyon vurdu jackpot o gunmı acabaÖncelikle roll bitmişti 4 kişiyi etiket attın bu dostlara rolling bakiyesi çekim gelince dedin ve o 4 kişiden biri olmadığım için Dm attım yani kazanmıştın hatırlarsan gece 3 sularında çekimin geç gelmişti tambetti yanlış hatırlamıyorsam burda mevzu para değil cevap vermemiş olman yoksa koyim parasına puluna..
3 kişiye ödül attim bastan beri takip edene Allah kitap carpsin faturam bile kapanmisti kalanı direk faturayı actirdim o durumdayken bile yine elimden geldiginde 2 3 kişiye faydam olsun istedim elimde para olsa ben sevdiğim insanlara rol değil role gerek yok özelden ulaşırımÖncelikle roll bitmişti 4 kişiyi etiket attın bu dostlara rolling bakiyesi çekim gelince dedin ve o 4 kişiden biri olmadığım için Dm attım yani kazanmıştın hatırlarsan gece 3 sularında çekimin geç gelmişti tambetti yanlış hatırlamıyorsam burda mevzu para değil cevap vermemiş olman yoksa koyim parasına puluna..
Hala anlamıyor musun durum olmayabilir yazarsın kanka fatura ödüyorum kalmadı felan diye cevap yazmamak ne demek ? Bir tane dm ne cevap yazmamazlık ettiğime şahit oldun mu hiç??3 kişiye ödül attim bastan beri takip edene Allah kitap carpsin faturam bile kapanmisti kalanı direk faturayı actirdim o durumdayken bile yine elimden geldiginde 2 3 kişiye faydam olsun istedim elimde para olsa ben sevdiğim insanlara rol değil role gerek yok özelden ulaşırım
Dosta yapın birşeyler160k borcum var acil ödenmesi gereken dün 5k aldım 7 kişiye dağıttım beni omuzlara alın çabuk
Bacakları160k borcum var acil ödenmesi gereken dün 5k aldım 7 kişiye dağıttım beni omuzlara alın çabuk
Kanka ulasamiyorsam zaten yoktur demektir sen kucuk biri değilsin yasin benden buyuk ben parayi alıp ta arkaya atan adam hiç bir zaman olmadım gecen seneden beri seni tanırım son 2 aydır aramızda sıkıntılar oluşmaya basladi neden eskiden aramızda hiç sıkıntı yoktu pekiHala anlamıyor musun durum olmayabilir yazarsın kanka fatura ödüyorum kalmadı felan diye cevap yazmamak ne demek ? Bir tane dm ne cevap yazmamazlık ettiğime şahit oldun mu hiç??
Hashahhsjd adağm ya ne ara aldın keşke çökseymişim sana akjsdjnd görmedim160k borcum var acil ödenmesi gereken dün 5k aldım 7 kişiye dağıttım beni omuzlara alın çabuk
Dün gece 3 suları kankaHashahhsjd adağm ya ne ara aldın keşke çökseymişim sana akjsdjnd görmedim
Çünkü ikimizde zengindik sonra Çüküldük 🥺😅😅 neyse boş koy canım sıkkın birazKanka ulasamiyorsam zaten yoktur demektir sen kucuk biri değilsin yasin benden buyuk ben parayi alıp ta arkaya atan adam hiç bir zaman olmadım gecen seneden beri seni tanırım son 2 aydır aramızda sıkıntılar oluşmaya basladi neden eskiden aramızda hiç sıkıntı yoktu peki
Ah o 3 suları yokmuuuuDün gece 3 suları kanka
Ben en son odul parasi bile 250 aldığımda sen at bana rol yapim dedin bende de yoktu para ona rağmen at iban atayim snaa dedim ama param yokken kimse beni suclamasin dostHala anlamıyor musun durum olmayabilir yazarsın kanka fatura ödüyorum kalmadı felan diye cevap yazmamak ne demek ? Bir tane dm ne cevap yazmamazlık ettiğime şahit oldun mu hiç??
Onu mu diyorsun şimdi Allah aşkına skskdkkdk at iban atim hemen 250 istersen ya şaka gibi skdmdmdmdmfmdmdmdmddmmdmdmdBen en son odul parasi bile 250 aldığımda sen at bana rol yapim dedin bende de yoktu para ona rağmen at iban atayim snaa dedim ama param yokken kimse beni suclamasin dost
Biz zenginken değişmedik fakirken mi değişecez eskiden hiç değilse herkese ulasma fırsatımız vardi bende eskiden sadece tek loserste takıldığım için fazla insanlarlan yuz göz olmuyordum ve zaten toplasan 3 4 adam vardi en ufak kazancta onlara ulaşıyorum şimdi maşallah bu sayı gün geçtikçe çoğalıyor ve benimde artık ulaşma imkanim çok azalıyor ve üstüne para da yokÇünkü ikimizde zengindik sonra Çüküldük 🥺😅😅 neyse boş koy canım sıkkın biraz
Reis aranızdaki muhabbeti iletişimi bilmem okuduğum kadarıyla kendimce yorum yapmak isterim.Öncelikle roll bitmişti 4 kişiyi etiket attın bu dostlara rolling bakiyesi çekim gelince dedin ve o 4 kişiden biri olmadığım için Dm attım yani kazanmıştın hatırlarsan gece 3 sularında çekimin geç gelmişti tambetti yanlış hatırlamıyorsam burda mevzu para değil cevap vermemiş olman yoksa koyim parasına puluna..