- 17,166
- 16,647
- 113
Noldu la yine biri forumu mu tokatladıTm sen erken uyudun en sonda görsen herkes trx atsin dedi yok gelin tg ye slot oynarız size hediyeler veririz devlet adamı gibi vaatler vermeye başladı
Noldu la yine biri forumu mu tokatladıTm sen erken uyudun en sonda görsen herkes trx atsin dedi yok gelin tg ye slot oynarız size hediyeler veririz devlet adamı gibi vaatler vermeye başladı
Ya sen ne at hırsızı bi
Kim la o valla merak ettim he
AminnnnnYa sen ne at hırsızı bi
Salatasın be metin keşke gebersen gitsen de dünya senden sen dünyadan kurtulsan amin..
Ne yapmiş Metin hocam. Kaş yapayım derken göz mü çıkarmış.
Abi ben şimdi bunu nasıl anlatayım adamin konusu vardi eksi rollere bak 6k mesaj atılmış müsait olduğunda bakarsın konuya puahaNoldu la yine biri forumu mu tokatladı
buda roll bitince parayı kashimaya atarm diyodu ama aralarındaki ilişkiyi bilemem
Noldu la yine biri forumu mu tokatladı
@fearjr1992 bısıler drdı anlamadımNe yapmiş Metin hocam. Kaş yapayım derken göz mü çıkarmış.
Ne bu la günlük okur gibi onu mu okucam kısaca şu vatandaş delik donumuza kadar aldı desen yeterdi jdjAbi ben şimdi bunu nasıl anlatayım adamin konusu vardi eksi rollere bak 6k mesaj atılmış müsait olduğunda bakarsın konuya puaha
5 fark mı 4 fark mı lazım acillHadi lan dep üzme bizi