- 49,707
- 37,693
- 113
Dagıtımcı arıyoRol kimin Gaddar emmi kazandı mı
Dagıtımcı arıyoRol kimin Gaddar emmi kazandı mı
Artık çipli yarış atı eti yiyoruz.Salca ekmek dönemi ni yıllar önce bıraktık dost
Cok şükür bugünde doyduk pauhaArtık çipli yarış atı eti yiyoruz.
Erhan gecenin sözüCok şükür bugünde doyduk pauha
Güzel roll oluyor dost, harfli, kelimeli, cümleli. Sayı, rakam yok oh be ne güzel.Ev seni bekliyoruz atsan mi artik
Kimi dikiyoruz dost onu sole pauahErhan gecenin sözü
Bu miktara millet gelip sayi mi sayar hocam sayiyi geçtim konu sahibine 100 tane etiket atıyorlar şaşıyorum vallahi billahiGüzel roll oluyor dost, harfli, kelimeli, cümleli. Sayı, rakam yok oh be ne güzel.
Ben olurum ya valla hiç sıkıntı yok kulak arkası kaldı sadece 😂Kimi dikiyoruz dost onu sole pauah
Sinani cagirmiyim ya o nasıl söz puahaBen olurum ya valla hiç sıkıntı yok kulak arkası kaldı sadece 😂
Etiket ban sebebi sayılmalı. Ban için daha haklı bir gerekçe göremiyorum.Bu miktara millet gelip sayi mi sayar hocam sayiyi geçtim konu sahibine 100 tane etiket atıyorlar şaşıyorum vallahi billahi
Söküğü geleni dikiozKimi dikiyoruz dost onu sole pauah
En büyük şairciler senin yanında halt yemişler sözlerin ihtişamı na baksana uf puahaSöküğü geleni dikioz
Sevgiyle yaklaşanı sevioz
Affetmeyi büyüklük görüoz
Yavşağıda s...
😆😆
@vurucu999 ile ikinizden çok iyi terzi olur
Biri diker diğeri s..
😆😆
O zaman forumda 3 4 kisi kalırız pauahEtiket ban sebebi sayılmalı. Ban için daha haklı bir gerekçe göremiyorum.
Hint kumaşının bu şiirde suçu günahı ne onu anlamadım.En büyük şairciler senin yanında halt yemişler sözlerin ihtişamı na baksana uf puaha
Onu bende anlamadım valla puaahHint kumaşının bu şiirde suçu günahı ne onu anlamadım.