- 6,456
- 10,789
- 113
Maçları oynadın mı eski dost@LordVoldemort dostum kardeşim
Teşekkür ediyorum dün akşam için
Maçları oynadın mı eski dost@LordVoldemort dostum kardeşim
Ne yapıyorsun iyisin@LordVoldemort dostum kardeşim
Dün parayı mı buldun sen🤣🤣🤣Maçları oynadın mı eski dost
Evet + gs kadınlar üstMaçları oynadın mı eski dost
Sapla at ye 🤣Evet + gs kadınlar üst
Müthiş bir kombin oldu
Yok dost kim bulmuş çökelim ona hemen o ben değilim 😂Dün parayı mı buldun sen🤣🤣🤣
Çalışmaya devam kralNe yapıyorsun iyisin
Buldu buldu basketten 55k vurdu benden duymus olma ama 😂Dün parayı mı buldun sen🤣🤣🤣
Vallahi ben sökmem karşıdaki insanın kalbinden geçerse zaten ulasir Allah herkesin kalbine göre versinYok dost kim bulmuş çökelim ona hemen o ben değilim 😂
Offf çok temiz.Bugünede çok sağlam 2’li çıkardım 2 saattir bakıyorum kafaya sardım o maçları saat 15:30 gibi oynayıp paylaşırımEvet + gs kadınlar üst
Müthiş bir kombin oldu
Çok geçmiş olsun kral Adam Benim de belim ağrıyor ya üşütmüşüm herhalde yaÇalışmaya devam kral
Halısahada kafa topuna çıkarken ters bastım ayağımı belime vurdu
İşyerinde oyalanıyorum kaçacam
HahahahahahhahahahhHa🤣🤣😘😘Buldu buldu basketten 55k vurdu benden duymus olma ama 😂
Bel soğukluğu olmasın aman aman aman kral 😂Çok geçmiş olsun kral Adam Benim de belim ağrıyor ya üşütmüşüm herhalde ya
Bugün en banko maçı tarih yazmaz,Offf çok temiz.Bugünede çok sağlam 2’li çıkardım 2 saattir bakıyorum kafaya sardım o maçları saat 15:30 gibi oynayıp paylaşırım
Oranıda iyiymiş bunu denerim ufaktanBugün en banko maçı tarih yazmaz,
2 farklı kazanacaz
Para roll dediniz geldimPara, altın, euro, dağıtım, roll
Sihirli kelimeleri kullandım gelir şimdi
Ölüm kalım maçıOranıda iyiymiş bunu denerim ufaktan
Fakirlerin parasına çöken zenginler gibisin apoPara roll dediniz geldim
Alt ligleri çok takip edemedim ama senin dediğine tatmin oldum ben.Öğle arası yatırım yapar Hopayı tekten alırımÖlüm kalım maçı
Hoca değiştik ligin en iyi en bütçeli takımıyız
Kümede kalma adına çok önemli
Net galibiyet alamazsak ne hoca kalır ne futbolcu
Bol şanslarAlt ligleri çok takip edemedim ama senin dediğine tatmin oldum ben.Öğle arası yatırım yapar Hopayı tekten alırım