- 9,291
- 13,362
- 113
Harbiden iki lak lak edicez yaAhmet durun da iki muhabbet edelim satasmayin birbirinize yeter
Harbiden iki lak lak edicez yaAhmet durun da iki muhabbet edelim satasmayin birbirinize yeter
Arif Efendi de imanmetre var dost. 2 dakikada ölçeriz.Parayla imanin kimde olduğu belli olmaz demişler enişte 😂
Karılar gibi lak lak nedir dost pauhaHarbiden iki lak lak edicez ya
Benim themagicle bile aram çok iyidir olm. Biz de deriniz 😂Cok mübarek adamsin vallahi
O işlere resat bakıyor @BarriosVarmi 77 kg da ringe çıkacak biri
O zaman resadimin imanı bir ölç bakalım dost 😂Arif Efendi de imanmetre var dost. 2 dakikada ölçeriz.
Puahah nerde sevmediğim adam varsa senlen aralari iyiymiş puahaBenim themagicle bile aram çok iyidir olm. Biz de deriniz 😂
Kaç kilosun abi sen70 e yada 84 e kadar çıkabilirim @Barrios
76 suan da 84 e çıkabilirim 70 e düşebilirimKaç kilosun abi sen
Cok kritik daha kizilyidliz gelmedi@LordVoldemort sanki bir halkın özgürlük umutları
He abi iyi tam kilon idealmis76 suan da 84 e çıkabilirim 70 e düşebilirim
Metinlen edermisin76 suan da 84 e çıkabilirim 70 e düşebilirim
Benim boy uzun biraz 1.90 seni düşününce 110 kg gibi hayal ettim doğru mudurHe abi iyi tam kilon idealmis
Metin 96 kilo var laMetinlen edermisin
93 boyum da 1.89Benim boy uzun biraz 1.90 seni düşününce 110 kg gibi hayal ettim doğru mudur
Dinsizin hakkından gaddarim gelir. O yüzden gaddarim muaf bu konuda.O zaman resadimin imanı bir ölç bakalım dost 😂
O ağır siklet dır kocabaş mandıra gibiMetinlen edermisin