- 17,328
- 16,931
- 113
Çok şükür bugün de icraya düşmedim. İyi geceler.Halımıze sukredelım uyuyalım hadı be
Çok şükür bugün de icraya düşmedim. İyi geceler.Halımıze sukredelım uyuyalım hadı be
Sırf Metin rahat uyumasin diye anlatmıyorum kardeşim yoksa fecaat 😂Yok mu 8 10 dosyası olan biri çıkartsın vursun masaya
Onun kolayı var dost ödemeler kısmından yapma. Havale kısmından yap normal 8 TL ödüyorsun35 lira kesiyorlar dost. Tüp vergisiymiş.
Dost biz sürekli borç bulabilsek 10klik spin çevirmeye başlarız bir yerden sonra, borcumuz ülkenin dış borcunu geçer. Şükür buna da diyelim.Eski pp diyorsun da o pp beni bitirid borc alıp kupon yapıyordum surkeli
Sabah 3 pogaca 1 meyvesuyu alırız
Gecmis olsun puahw
Gaddarimi gelip geçersin buradan şimdi
Yakın çevreden aldim bitti dostDost biz sürekli borç bulabilsek 10klik spin çevirmeye başlarız bir yerden sonra, borcumuz ülkenin dış borcunu geçer. Şükür buna da diyelim.
Belkı 4. Perıyota oynamıstırsın baksana su kupona bıdahaKonuda başka biri rol mü yapıyor ne bu tantana
Evet borç bulamamanız hayrınıza. Mesela ben de seneler önce icraya düşmüştüm. Sonra borcu ödedim sıfırlandım şu an hiçbir bankaya borcum yok 4 sene falan oldu. Ama dosya harçlarını hala ödemedim ve dosyaları kapatmadım. Çünkü kapattığım zaman bir süre sonra maaş bankamdan kredi teklifi falan gelir dayanamam çeker batarım diye korkuyorum. En güzeli böyle 😅Dost biz sürekli borç bulabilsek 10klik spin çevirmeye başlarız bir yerden sonra, borcumuz ülkenin dış borcunu geçer. Şükür buna da diyelim.
Ağanın şeyinin üstüne şey ediyorlar gaddarimKonuda başka biri rol mü yapıyor ne bu tantana
Benımde harclar duruyor ondanmı kredı cıkmıyoEvet borç bulamamanız hayrınıza. Mesela ben de seneler önce icraya düşmüştüm. Sonra borcu ödedim sıfırlandım şu an hiçbir bankaya borcum yok 4 sene falan oldu. Ama dosya harçlarını hala ödemedim ve dosyaları kapatmadım. Çünkü kapattığım zaman bir süre sonra maaş bankamdan kredi teklifi falan gelir dayanamam çeker batarım diye korkuyorum. En güzeli böyle 😅
YokYok mu yatırıma özel %100 freebet
Evet aga çıkmaz ondan bankanın havuzunda hala açık olarak görünür dosyan harçları ödemezsenBenımde harclar duruyor ondanmı kredı cıkmıyo