- 49,947
- 37,825
- 113
Odemeyeyım ozaman yoksa ıflah olmayız dert sahıbı oluruzEvet aga çıkmaz ondan bankanın havuzunda hala açık olarak görünür dosyan harçları ödemezsen
Odemeyeyım ozaman yoksa ıflah olmayız dert sahıbı oluruzEvet aga çıkmaz ondan bankanın havuzunda hala açık olarak görünür dosyan harçları ödemezsen
Dogru diyorsun dost. Yoksa işler daha kötü yere gider. Bunun farkına varabilmen iyi olmuş.Evet borç bulamamanız hayrınıza. Mesela ben de seneler önce icraya düşmüştüm. Sonra borcu ödedim sıfırlandım şu an hiçbir bankaya borcum yok 4 sene falan oldu. Ama dosya harçlarını hala ödemedim ve dosyaları kapatmadım. Çünkü kapattığım zaman bir süre sonra maaş bankamdan kredi teklifi falan gelir dayanamam çeker batarım diye korkuyorum. En güzeli böyle 😅
Ben de ondan ödemiyorum zaten yoksa ödenmeyecek bir rakam değil ucuz oluyor harçlar 350 falan tutuyordu 3 5 ay önce ulaşmışlardı.Odemeyeyım ozaman yoksa ıflah olmayız dert sahıbı oluruz
Hedef betvakti hadi dayan lutfenWonnnn be won
Bak benım eskı ıs yerınde cocuk vardı maası kredıyı karsılsmsz hale geldı 5 cekım 5 cekım ay sonu bır baktı 45 k aylık odemesı varKredi felan Allah tan vermiyorlar bana yakin çevremden 3 5 kopamıyorum o kadar Allah tan vermiyorlar
TebriklerWonnnn be won
Allahim sen nelere kadirsin. Bi 90 lira nereye çıktı.Hedef betvakti hadi dayan lutfen
Buda gelirse 2 adim kalıyor ha gayret
Helalı harama cevırdıAllahim sen nelere kadirsin. Bi 90 lira nereye çıktı.
Kazansinda bari çift zarara girmesin.Helalı harama cevırdı
Bu ev bu depi parcalmasi lazım
Aman be dost 90 liradan kazanması mi olur Gönül eğlendiriyoruz işte 😂Kazansinda bari çift zarara girmesin.
Öyle dost yoksa 90 liralık rollü takip etmeyiz elhamdülillah. Durum kaç kaç oldu bu arada.Aman be dost 90 liradan kazanması mi olur Gönül eğlendiriyoruz işte 😂
He atti yedim. Sakamisiniz ben adami tanimam bilader. Gece yattım uyudum rolü takip eden sizsiniz. Adamin ban yediği saatte ben uyuyordum zaten. Adama uyuyorum herkese iyi geceler dedim adamda etiket atıp 3 adım takip ettin sen yardımcı olursun gibisinden etiket atmış. Ben mesaji bile sonradan gördüm. Adam Bi etiket atti diye parayi atmış mı oluyor anlamadım.buda roll bitince parayı kashimaya atarm diyodu ama aralarındaki ilişkiyi bilemem