- 24,185
- 25,258
- 113
Nerde varsa lütfen söylesin biriBu konu neden hala acik rolmu var acep puaha
Nerde varsa lütfen söylesin biriBu konu neden hala acik rolmu var acep puaha
Herkes terso 😔Bu konu neden hala acik rolmu var acep puaha
Yemin ederim sabahtan düzgün rol açan olmadı bir sürü NBA var maçı akşam para lazım kimse scmiyor puhahaNerde varsa lütfen söylesin biri
Alistik sanki parasızlıga dost puahaNerde varsa lütfen söylesin biri
Doktor büyük rol açtıAlistik sanki parasızlıga dost puaha
Sanki nba den anlıyon bide nba var diyor pauhahaYemin ederim sabahtan düzgün rol açan olmadı bir sürü NBA var maçı akşam para lazım kimse scmiyor puhaha
Doktor kimDoktor büyük rol açtı
Bize bisey olmaz hahdhsAlistik sanki parasızlıga dost puaha
O gün biri 6 k yaptım 2 adım da nbadan benim takımların maçı var bugün puahahSanki nba den anlıyon bide nba var diyor pauhaha
Doktorx yokmuDoktor kim
1 defa odul verdi 19393 dm den yazdi ondan gelecek hayır şeytandan gelsin islerine baksınlarDoktorx yokmu
Neyse ben senin yerinede alırım sen merak etme puhahah1 defa odul verdi 19393 dm den yazdi ondan gelecek hayır şeytandan gelsin islerine baksınlar
Ahmedim bu forumda herkesin parasi alınmaz zamanlan ogrenirsin amaNeyse ben senin yerinede alırım sen merak etme puhahah
Valla abi şuan şeytan bana para verse alırım puahahhaAhmedim bu forumda herkesin parasi alınmaz zamanlan ogrenirsin ama
Yolun açık olsunValla abi şuan şeytan bana para verse alırım puahahha
Eyw aslan abimYolun açık olsun
Sanki veda konusmasi gibi yapmışsın puahha hangi kızı terkettin bugün ona yazacakken banamı yazdin puahhaaYolun açık olsun
Bu profildeki kim dost çok tanıdık geldiWon be won