- 19,508
- 10,842
- 113
Valla abi başkanın parası bereketli ben o gün faturayı kapattım ins aynısı senin başına da gelir puhahaBaskana bir trx ileteyim 250 turk lirami alayim 1 kupon yapayım hasret kaldık kupon yapmaya puaha
Valla abi başkanın parası bereketli ben o gün faturayı kapattım ins aynısı senin başına da gelir puhahaBaskana bir trx ileteyim 250 turk lirami alayim 1 kupon yapayım hasret kaldık kupon yapmaya puaha
Kurtar bizi bu cenderedenBaskana bir trx ileteyim 250 turk lirami alayim 1 kupon yapayım hasret kaldık kupon yapmaya puaha
Tanımıyorum kendisini ben dost.Bu profildeki kim dost çok tanıdık geldi
valla biz de be bro 2 gün oldu tık yok @SüperMarioBaskana bir trx ileteyim 250 turk lirami alayim 1 kupon yapayım hasret kaldık kupon yapmaya puaha
Ben iyi tanırım pauhaTanımıyorum kendisini ben dost.
Valalhi komik artik dost gülsem mi ağlasam mı bilemedimvalla biz de be bro 2 gün oldu tık yok @SüperMario
O iş bitti kral soguk su içtim sende içvalla biz de be bro 2 gün oldu tık yok @SüperMario
Seninle çakma bi konu açalim dost, 1 milyonluk roll yazarız. Gelmezse sağlık olsun deriz. Gelirse de forumdan gider 1 hafta sonra gelir dede de bitirdik deriz. Mutlu olurmuyuz acaba.Valalhi komik artik dost gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Kabir azabi çekeriz bence pauahSeninle çakma bi konu açalim dost, 1 milyonluk roll yazarız. Gelmezse sağlık olsun deriz. Gelirse de forumdan gider 1 hafta sonra gelir dede de bitirdik deriz. Mutlu olurmuyuz acaba.
Noldu la konu ne paranın üstüne mi yattı etiketli vatandaşO iş bitti kral soguk su içtim sende iç
selam arif efendi 🙂Seninle çakma bi konu açalim dost, 1 milyonluk roll yazarız. Gelmezse sağlık olsun deriz. Gelirse de forumdan gider 1 hafta sonra gelir dede de bitirdik deriz. Mutlu olurmuyuz acaba.
Aleykümselam dostselam arif efendi 🙂
Çakalın önde gideni la ovalla biz de be bro 2 gün oldu tık yok @SüperMario
Vermedim o parayı prenses diksin onu ozaman puahhavalla biz de be bro 2 gün oldu tık yok @SüperMario
olm 3 roll takip ettim 2si çakal çıktı bizdeki baht da baht değil meşe odunu awÇakalın önde gideni la o
Bu sefer güldürmediolm 3 roll takip ettim 2si çakal çıktı bizdeki baht da baht değil meşe odunu aw
Sorma bu ara bizdede var geçen gün yıllar sonra roll takip edeyim dedim adam dolandırıcı çıktıolm 3 roll takip ettim 2si çakal çıktı bizdeki baht da baht değil meşe odunu aw
Emretas11 bizi duyuyorsan diceklerimiz varSorma bu ara bizdede var geçen gün yıllar sonra roll takip edeyim dedim adam dolandırıcı çıktı
Sen roll basarılı olursa roll acarım konusunu gordun muolm 3 roll takip ettim 2si çakal çıktı bizdeki baht da baht değil meşe odunu aw