- 21,982
- 27,281
- 113
Benim konumda kim rol yapıyor
seni bekliyoruz kral yap bir rol bittik tükendik beeBenim konumda kim rol yapıyor
Ne rolü kardeşim 6 ay sonra ilk defa bugun sigara alamadım. Şu anda da sigaram yok. Düşün bitikliğiseni bekliyoruz kral yap bir rol bittik tükendik bee
Fatura dönemi de yaklaşıyorseni bekliyoruz kral yap bir rol bittik tükendik bee
He ya cekim gelince dagitimciya atacam dedi sonra dagitimciya site belge istwmis haber edecem deyip gitti işte gidiş o gidişNoldu la konu ne paranın üstüne mi yattı etiketli vatandaş
Adam araba almış kendine faturaya ek sen ne aldınFatura dönemi de yaklaşıyor
vallahi sorma 15 gün var faturayaFatura dönemi de yaklaşıyor
Altina arabayı çekmişsin dost, bu nasil tükenmişlikseni bekliyoruz kral yap bir rol bittik tükendik bee
O ne lan görmedim onuSen roll basarılı olursa roll acarım konusunu gordun mu
10 kişiden 9u üçkağıtçı biri şüpheli forumda 🤣He ya cekim gelince dagitimciya atacam dedi sonra dagitimciya site belge istwmis haber edecem deyip gitti işte gidiş o gidiş
Arabayı yedi virusbet bilet etkinliğinde maketi kaldıAdam araba almış kendine faturaya ek sen ne aldın
altimda araba var ama g*tümde don yok 🤣Altina arabayı çekmişsin dost, bu basil tükenmişlik
Roll acmıs basarılı olursam roll acarım yazmıs kendıne roll actırıyoO ne lan görmedim onu
Aynen onun için kod konusu yolu gorundu yine bize 🤣10 kişiden 9u üçkağıtçı biri şüpheli forumda 🤣
Ya bi kere de beyler buldum parayı iban atın de yaRoll acmıs basarılı olursam roll acarım yazmıs kendıne roll actırıyo
Bi 2 aylık şanssızlığa düşsün bak gör kışlık lastikten okutmaya başlar daha kışa var alırız diye 😂Arabayı yedi virusbet bilet etkinliğinde maketi kaldı
Asla demez prensiplerine aykırıYa bi kere de beyler buldum parayı iban atın de ya
ahahah yok beee bulursak oynariz bulamazsak araniriz napalim telefon veya esya satma huyum yok enisteBi 2 aylık şanssızlığa düşsün bak gör kışlık lastikten okutmaya başlar daha kışa var alırız diye 😂
Geçen ilanda gördüm faturaya ek kış lastiği satılır diye yoksaaaaa dkdjejBi 2 aylık şanssızlığa düşsün bak gör kışlık lastikten okutmaya başlar daha kışa var alırız diye 😂