- 90,482
- 100,046
- 113
Araba eşya değil ki çizgini bozmamış olacaksın🤣🤣ahahah yok beee bulursak oynariz bulamazsak araniriz napalim telefon veya esya satma huyum yok eniste
Araba eşya değil ki çizgini bozmamış olacaksın🤣🤣ahahah yok beee bulursak oynariz bulamazsak araniriz napalim telefon veya esya satma huyum yok eniste
De se bile 2 kişi 200 dağıtır geçer öyle cömerttir kardesımAsla demez prensiplerine aykırı
Eli açık ya herkes yapmaz bu devirde 2 kişiye 200 atmak yürek ister göt ister ister de ister. Metinim de hepsi mevcut.De se bile 2 kişi 200 dağıtır geçer öyle cömerttir kardesım
Ben deki donla arabayı takas edebilirimaltimda araba var ama g*tümde don yok 🤣
Allah 1 metin 2 skdjekskEli açık ya herkes yapmaz bu devirde 2 kişiye 200 atmak yürek ister göt ister ister de ister. Metinim de hepsi mevcut.
Bol şans1 kişiye devrederiz başarılı olursak.
Desteği için @LordVoldemort dosta teşekkürler
Tamam baskanim @Metings1905 hocama saygılarımı sunarım.Konu amacını aşmasın beyler..
Evet reis biz de onun için uğraşıyorduk teşekkürlerKonu amacını aşmasın beyler..
Hemen report edilmşşsiniz kim etti acabaEvet reis biz de onun için uğraşıyorduk teşekkürler
Totoş biter mi memlekette etmiştir birileriHemen report edilmşşsiniz kim etti acaba
Yok yaaaaParayı buldum iban atın
Noldu hayırdır ne bu ciddiyetBen raporladim
250 turk lirasida gitti icim param parça oldu puhaaNoldu hayırdır ne bu ciddiyet
Miktigim Fransa bi gol atsa wayy wayyy atamadı biclerrr250 turk lirasida gitti icim param parça oldu puhaa
Bilen birine oynatsaydin kanka250 turk lirasida gitti icim param parça oldu puhaa
@Golcümetin de bu şekilde söverdi o aklıma geldiErhan komik olan ne hacim
Büyük kaçtı tahirrrrBilen birine oynatsaydin kanka