- 49,330
- 54,138
- 113
Ya ne çıkacak ordan dost cekilis konusunda daha çok şansımız olurdu öylesine yazdik iste puahaOlum adam 5k yatırım yaptım katladim diyor. Bence en az 30k basmıştır 😂 neyse gorucez
Ya ne çıkacak ordan dost cekilis konusunda daha çok şansımız olurdu öylesine yazdik iste puahaOlum adam 5k yatırım yaptım katladim diyor. Bence en az 30k basmıştır 😂 neyse gorucez
Ben kazanırsam seni gormucem ama sen kazanıp beni gör olurmuOlum adam 5k yatırım yaptım katladim diyor. Bence en az 30k basmıştır 😂 neyse gorucez
İki kisilik yiyor zaten Metin hocam.Tek yiyen tek ölür kardeşim
Nba tahmini var mi kralÖdüllü soru sordum katılın bilene 1K hediye![]()
Sen ben vurucu erhan olımpıyat halkası olaljnBen kazanırsam seni gormucem ama sen kazanıp beni gör olurmu
Sence böyle bişey mümkün mü güzel kardeşim. Benim kazandigimi gördün mü hiçBen kazanırsam seni gormucem ama sen kazanıp beni gör olurmu
Tam cennetliksin dost. Ben de tokat yiyince öbür tarafımı çeviriyorum.Ben kazanırsam seni gormucem ama sen kazanıp beni gör olurmu
Dun 90 tl 350 olunca dm kapattın sonra actınSence böyle bişey mümkün mü güzel kardeşim. Benim kazandigimi gördün mü hiç
Benim dm hep açık kardesm IBAN istiyorsan birakabilirim puahauDun 90 tl 350 olunca dm kapattın sonra actın
Sen tek başına bi olimpiyatin tüm halkalarisin kardeşimSen ben vurucu erhan olımpıyat halkası olaljn
Sende olımpıyat mesalesıSen tek başına bi olimpiyatin tüm halkalarisin kardeşim
Şeytan 1k olunca kapat diye vesvese verdi ama vurucu dostum şeytana uymamak için 350 de kapattı.Dun 90 tl 350 olunca dm kapattın sonra actın
Yine senin sevmediğin ligden yattık ama kardeşimŞeytan 1k olunca kapat diye vesvese verdi ama vurucu dostum şeytana uymamak için 350 de kapattı.
İsrail ligi miYine senin sevmediğin ligden yattık ama kardeşim
Yok abisi pauahİsrail ligi mi
Susmayı tercih ediyorum çoğu zaman okuyorum artık sadece puhhahABD tayfa kardeşim 😂
@Losers çok sessizsin adas
En güzeli puahaSusmayı tercih ediyorum çoğu zaman okuyorum artık sadece puhhah
Ben de onu geçen denedim ama bi baktım konuya dahil olmuşum dostSusmayı tercih ediyorum çoğu zaman okuyorum artık sadece puhhah