- 33,277
- 33,654
- 113
Yok o kadar şey değilim ben dostBen de onu geçen denedim ama bi baktım konuya dahil olmuşum dost
Yok o kadar şey değilim ben dostBen de onu geçen denedim ama bi baktım konuya dahil olmuşum dost
Biz şey miyiz dost pushuaujqYok o kadar şey değilim ben dost
Yazacak hal yok yani puahhBiz şey miyiz dost pushuaujq
Çok ta Şey etmemek lazım dostYok o kadar şey değilim ben dost
Bizimde yok valla yine yazıyoruz isteYazacak hal yok yani puahh
Etmiyoruz etmiyoruxÇok ta Şey etmemek lazım dost
İsmet görseydi gurur duyardı seninleEtmiyoruz etmiyorux
Niye yok bir derdin mi varYazacak hal yok yani puahh
Aynen dost biz gözyaşımızı içimize akıtıyoruz.Bizimde yok valla yine yazıyoruz iste
Akitacak gözyaşımız kalmadi da gelecek ay doğum gunum çoğu siteye yat var ordan ne alırsam artik tek umudum orası artik pauhaAynen dost biz gözyaşımızı içimize akıtıyoruz.
Malesef çözecek kimse yok kardeşim@Losers adaş😡😡😡😡😡😡 anlat çözelim
Hic sorma 1k mesajli kisi gelip 80 demiş kesin bide multidir hesap değişip yazmıştır kotu oldu@LordVoldemort vurucu yaklasmıs o kadar yap adama ufak bır rol guzellıgı namın yurusun
Acıyorum hemen bir dkya@hotchocolatee dost senin dm kapalı açsana yazamıyorum sana
+1@LordVoldemort vurucu yaklasmıs o kadar yap adama ufak bır rol guzellıgı namın yurusun
Bende 33 demiştim çok uzak değil la hakkettiö benceHic sorma 1k mesajli kisi gelip 80 demiş kesin bide multidir hesap değişip yazmıştır kotu oldu
Açma ceyran yaparAcıyorum hemen bir dkya
Eyv dost, ne zaman konuşmak istersen dm açık, maddi olarak bişey çıkmaz bu aralar ama manevi olarak elimden geleni yaparım her zaman.Malesef çözecek kimse yok kardeşim