- 1,138
- 356
- 83
Rol varmı hhfhg
Dost bi tane de bu konuda sor bu kez bileceğim@hotchocolatee dost senin dm kapalı açsana yazamıyorum sana
Parayı yeme ha rol yapacaksın 😆Acıyorum hemen bir dkya
Sen Malatya’nın neresindensin dostDost bi tane de bu konuda sor bu kez bileceğim
Dost 3 gündür yemek yemedimBu konuda kendimi geçtim zaten benlen konuştuğu yok arkadaşın da vurucu tahir den biri alsaydi keske ödülü bu aksamida erken kapatacaz anlaşıldi
Mıgrostan cıktın mı aksama kadar burdasın sadullahParayı yeme ha rol yapacaksın 😆
Güzel olurdu da dost nasipte yokmuş. Bu aralar şansımız kismetimiz kapandı kardeşimBu konuda kendimi geçtim zaten benlen konuştuğu yok arkadaşın da vurucu tahir den biri alsaydi keske ödülü bu aksamida erken kapatacaz anlaşıldi
Kale ilçesi İzol beldesi hoş köyüSen Malatya’nın neresindensin dost
Ben YeşilyurtSen Malatya’nın neresindensin dost
Erho bi rol yap ya laBu konuda kendimi geçtim zaten benlen konuştuğu yok arkadaşın da vurucu tahir den biri alsaydi keske ödülü bu aksamida erken kapatacaz anlaşıldi
Pasta yeDost 3 gündür yemek yemedim
Param mi var la nasil rol yapayım pauhaErho bi rol yap ya la
Krem şanti olsa ağzıma çalacam biraz yatissin midem diyePasta ye
Sponsor ol dostErho bi rol yap ya la
Ben sahtekarlarla muhatap olmuyorum Metin kardeş 😌 pazarın çarşı olsun etiket atma bana..Mıgrostan cıktın mı aksama kadar burdasın sadullah
Kale ilçesi İzol beldesi hoş köyü
Bende doğma büyüme Çöşnüklüyüm.Tabi memleketten 8 yıldır uzağız ama olsun 😄Ben Yeşilyurt
Kardeşim 5k attım 2 3 oyun oynadım ve baskonia maçına bastım demiş bizde slottan 5i 20 yapmıştır basket bassa 1.90 orandan 30 küsür olmustır dedik nerden bilelim slottan 40k yapıp onuda baskete bastığını ben 5i 40 yapsam slotta çekime giderim ğuajjaDost bi tane de bu konuda sor bu kez bileceğim
Yaparım da hiç roll açmadım kuralını bilmiyorum. NBA için kupon yaparım, tutarsa dağıtım yaparız uygun oluyor mu o şekilde.Parayı yeme ha rol yapacaksın 😆
Parasız aç dost sen de wiskasin gönlü olsun maksatParam mi var la nasil rol yapayım pauha