- 49,234
- 37,446
- 113
Sahtekar olsam jokerden cekıp aldıgın paraları yerdım bysBen sahtekarlarla muhatap olmuyorum Metin kardeş 😌 pazarın çarşı olsun etiket atma bana..
Sahtekar olsam jokerden cekıp aldıgın paraları yerdım bysBen sahtekarlarla muhatap olmuyorum Metin kardeş 😌 pazarın çarşı olsun etiket atma bana..
Eyvah yedi forum nanayi 😆Yaparım da hiç roll açmadım kuralını bilmiyorum. NBA için kupon yaparım, tutarsa dağıtım yaparız uygun oluyor mu o şekilde.
OlmuyorYaparım da hiç roll açmadım kuralını bilmiyorum. NBA için kupon yaparım, tutarsa dağıtım yaparız uygun oluyor mu o şekilde.
HmmAcıyorum hemen bir dkya
Ben İstanbulda doğdum ama kütük Yeşilyurt dost bilirim çöşnük üBende doğma büyüme Çöşnüklüyüm.Tabi memleketten 8 yıldır uzağız ama olsun 😄
Mesele para değil o şekilde yazmadım hadi çarşın pazar ola..Sahtekar olsam jokerden cekıp aldıgın paraları yerdım bys
Aga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹Eyvah yedi forum nanayi 😆
Bak keyfine sen uyma bunlara 😃Aga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹
@LordVoldemort sıkıntıAga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹
Yenge anlamaz roll yaptıgını salla tek maca dagıt gelenıAga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹
O nasil cümle kralBak keyfine sen uyma bunlara 😃
Yav öyle bi zorunluluk yok ye parayı keyfinceAga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹
Ben de uzağım dost İstanbuldayım yıllardır. İnşaatta şarkı söyleyip ünlü olmak için geldim zamaninda. İnşaatta sivaci olabildim en fazla.Bende doğma büyüme Çöşnüklüyüm.Tabi memleketten 8 yıldır uzağız ama olsun 😄
Bebek varsa canı sağolsun açmasada olur dost
Bişey derdim de neyseAga beee yakma beni Bebek yeni uyudu şimdi hemen rol açamam karı yer beni 🥹