Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios | Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Adamı eleştireceksende başka konuda eleştir lutfen dost. Ben takip etmedim bunu da konuda belirttim ama sıkıntılı durumum var diye destek olmak istedi olay bu
Yalnız bu konuda değilim zaten dost sana karşı bir şeyim yok ama hak yenen çok kişi adına konuşuyorum roll açtın ya şimdi farzet ki kazandı takip edenlere mi dağıtırsın yoksa arkadaşlarına mı konuya girip yazmamış olsa bile ?

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Yalnız bu konuda değilim zaten dost sana karşı bir şeyim yok ama hak yenen çok kişi adına konuşuyorum roll açtın ya şimdi farzet ki kazandı takip edenlere mi dağıtırsın yoksa arkadaşlarına mı konuya girip yazmamış olsa bile ?
Adil bi ülke istiyosa herkes adil olmayı bilmeliydi o hata yaptı senle ilgili bir durum yok yemişim neyse sana bol şans iyi geceler

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,210
27,614
113
Dost durumu sana izah ettim ben istinayim yani adama ben rica ettim durumumu söyleyip o da kırmayıp destek attı.

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Dost durumu sana izah ettim ben istinayim yani adama ben rica ettim durumumu söyleyip o da kırmayıp destek attı.
Emin ol sen söylemişsin ama çok daha kötüleri vardır o takip konusunda sende hakkına girmiş oluyorsun takip edip uğraşıp ödül alamayanlarında onu da düşün

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,055
2,526
113
Kral sen istisnasın az bile yapmış sana sorun yok. Peki diğer arkadaşlar? Neden 7 gündür sadece 7 kişi arasında pas yapıp da insanları yoruyor . Konu başlığına yazsınlar şu adamlara atıyoruz biz sadece diye oldı bitti bizde yorulmayız. Yav ben baştan sona vardım hadi ben yokum ulan şu @doghan197 ın hakkını nasıl yerler adam saniye başı takip etti

capitano53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,081
2,355
113
1.30 dk sayı atamadınız yazık sıze

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Her rolün altında niye aynı kişiler var yav adamlar burdan emekli olcak 😅 neyse bol şans dileyip kaçayım inşallah dönüşün muhteşem olur kankam 🙋‍♂️🙏
Çünkü kankam roll kazanılınca a kişisi b kişisine b kişisi a ya atıyor döngü halinde takip etmenin anlamı olmayan bir ortam olmuş

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Erhanim.ben aptal miyim zateh onu bir önceki mesajda dedi bende ona cevap verdim. Senin alıntıladigin mesajda adam sıkıntı nedir diye soruyor bende ona cevap veriyorum
Sıkıntımız çok be dost her yandan kusatilmisiz Allah yardımcımız olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...