- 89,059
- 17,952
- 113
Gece yarısı uyumaCümleten iyi geceler dostlar bir iki film izleyelim yatalım bugünde haram yemedik![]()
Gece yarısı uyumaCümleten iyi geceler dostlar bir iki film izleyelim yatalım bugünde haram yemedik![]()
🤣🤣 iyi geceler dostCümleten iyi geceler dostlar bir iki film izleyelim yatalım bugünde haram yemedik![]()
Olmaz farzetji kaybettikBu şekilde size ayıp olur ama vallahi sabah hat tekrar kisitlanacak
Yav ne yapalım kardeşim alışık değiliz adamları burda bekletip boş göndermek te koyuyor banaTobe yarabbim hala oynayalım diyor faturanı öde kapat konuyu kimseye birsey atma suanda yaban cida yok konuda kimse darılmaz sna emin ol
Çekimi slotra sitesi üzerinden ver dost iki kere gonderiyormusDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
Kim diyorÇekimi slotra sitesi üzerinden ver dost iki kere gonderiyormus![]()
Gece bı cacık olmazda sabah 10 dan sonra belki izin aldım zaten evdeyim yarın tüm gün telefon bekleyeceğimGece yarısı uyuma
Bas 3 orana gelirse Allahin sevgili kulusun gelmez ise haram yemek nasip olmadı deriz. Bu arada halen çekim gelmedi benim siteyi sersefil bıraktım herhaldeDostlar kizmazsaniz çekip biyere atalım tek adım atalım bu kimseyi kurtarmaz, yok diyorsanız da 3 kişi 250 verelim konu kapansın ama bu durumda faturayı bile kapatamiyoum
gotü toplayinca telafi edersin cek işini gor.Yav ne yapalım kardeşim alışık değiliz adamları burda bekletip boş göndermek te koyuyor bana
Kendi işini gör reis çok takma kimse laf etmez burdaYav ne yapalım kardeşim alışık değiliz adamları burda bekletip boş göndermek te koyuyor bana
Dost fazla paran olsa dagitirdin zaten burda az çok hepimiz birbirimizi tanıyoruz emin ol kimse gocunmaz sen suan faturanı ode bir daha ki sefere kat kat daha fazla dağıtım yaparsın zatenYav ne yapalım kardeşim alışık değiliz adamları burda bekletip boş göndermek te koyuyor bana
Adamlar kendisi diyor dost ben ilk çekimi yaptigimfa banada gönderdiler iki kere kampanya yapmışKim diyor
Sekreter bul bitaneGece bı cacık olmazda sabah 10 dan sonra belki izin aldım zaten evdeyim yarın tüm gün telefon bekleyeceğim![]()
Gayet iyiAdamlar kendisi diyor dost ben ilk çekimi yaptigimfa banada gönderdiler iki kere kampanya yapmış
Şiddetli hava şartlarından ertelendi yazıyor. Bende zere diyorum bu maç şimdiye 2-1 olurdu. Demekki yağmurdan atamamışlarDost fazla paran olsa dagitirdin zaten burda az çok hepimiz birbirimizi tanıyoruz emin ol kimse gocunmaz sen suan faturanı ode bir daha ki sefere kat kat daha fazla dağıtım yaparsın zaten
Sekreter bulursak bonusu unutup sekretere dalarizSe
Sekreter bul bitane