- 42,755
- 43,831
- 113
2.5 üst almıştık 2 gol iptal oldugol iptal edilmis kayseri 2nci yari basinda atar
2.5 üst almıştık 2 gol iptal oldugol iptal edilmis kayseri 2nci yari basinda atar
hakem alt oynamiştirAdamların iki golü vardan dondu
ilginc bende ona bakiyordum 2 gol vardan iptal tuhaf maç boyle bitirmesinler sonra2.5 üst almıştık 2 gol iptal oldu![]()
Bende hangi cenabet üst aldıysa dedim valla2.5 üst almıştık 2 gol iptal oldu![]()
1-1 veya 2-1 biter bence macRevsan celiker - kavir parçası eşliğinde Kayseri maçı izliyoruz iyi değiliz![]()
6lı kombine var kayıp bonusuyla yapmıştık ilk 3 geldi bu dördüncü maçBende hangi cenabet üst aldıysa dedim valla![]()
Yok Yok dost banko gelir üstü sağlam bu maçın ama tabi ilk yarıdan gelse güzel olurdu6lı kombine var kayıp bonusuyla yapmıştık ilk 3 geldi bu dördüncü maç
Umarım dalavere yapmazlar
2.5 ustu getirim.bir rol yaptirsin biri bana artik sifir destek yaaa6lı kombine var kayıp bonusuyla yapmıştık ilk 3 geldi bu dördüncü maç
Umarım dalavere yapmazlar
Daha 3 maçı var2.5 ustu getirim.bir rol yaptirsin biri bana artik sifir destek yaaa![]()
Adam kayıp bonusuyla almış la2.5 ustu getirim.bir rol yaptirsin biri bana artik sifir destek yaaa![]()
onlarida getirtelimmDaha 3 maçı var
bir kayip bonusu alacak kadar bile deneyemiyorum @Barrios son adimi başarirsa ins denerim bende sinyal sevmiyorum ama baska turlu fark edilmiyorumAdam kayıp bonusuyla almış la![]()
sen düşme ahmedim tek umut sendeYeni düştü kupon dostlar
Sal gelsin ama dikkatli olYeni düştü kupon dostlar