- 21,822
- 27,010
- 113
Gizli sponsora teşekkürler
Bol bol şans gaddarcımGizli sponsora teşekkürler
Bol şanslarGizli sponsora teşekkürler
Bol şanslar reis 🧐Gizli sponsora teşekkürler
Bol sans babacimGizli sponsora teşekkürler
Bol şansGelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Bol şans kral böyle sitelerde oynuyorsun sonra para mı ödemiyor diye konu acmaGelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Ben hiç sorun yaşamadımBol şans kral böyle sitelerde oynuyorsun sonra para mı ödemiyor diye konu acma
Bonusu fena değilmiş girilir mi kanka buraya senceGelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Bir tanesi paylaşırken gelmiş diğerini getirelim 🤣Gelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Bol bol şansGelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Bolşans kanka 1 gelmiş.Gelirse kalan 2 adımı tekli oynarım Ekli dosyayı görüntüle 967168
Çok çekim yapmıyorsun demek ki 😀 be hiç oynamadım da bu site de kalanlar olmuştu . Sen de olmadıysa ne güzelBen hiç sorun yaşamadım
Bol şans kankaGizli sponsora teşekkürler
Kanka 20-30k ya kadar sorun yaşamadım ama 150-200k da şikayeti olanlar oldu. Sitelerin bir kaçı hariç bakiyenin miktarına göre davranıyor artıkBonusu fena değilmiş girilir mi kanka buraya sence
Bol bol şanslar dostGizli sponsora teşekkürler
Alakası yok çok çekimim oldu ama sorun yaratacak kadar yükselmiyorun ben her sitedeÇok çekim yapmıyorsun demek ki 😀 be hiç oynamadım da bu site de kalanlar olmuştu . Sen de olmadıysa ne güzel