- 49,629
- 37,692
- 113
Bolsans gaddarDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Bolsans gaddarDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Bol şanslarDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Bol şanslar kankam bugün o gündürDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Bari üç, beş ne gelirse elinde tutmaya calişBiraz toparlamam lazım maddi acidan o yüzden
Ya hak @sinansrml63Dayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
SaplaDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Agam adım Reşat yav Roshat nedir 😂Roşhat bol şanslarin olsun kral inşallah ekmegini yersin
Sen diyince farkettim la puhahajaLan birinci takımın ismi ne öyle hahahahaha
Bol sanslarBorç çoğalıyor
Bol şanslar dostDayamadim 1 zar attık kasayı 2 katına çıkardimEkli dosyayı görüntüle 869540
Yani birsey gelirse deniyorum kazanirsam zaten borclarin bir kısmını halledip kalani dağıtıyorumBari üç, beş ne gelirse elinde tutmaya caliş
Kral biz doguluyuz bizim yörede Roşhat=Reşat ikiside kullaniliyor ondan öyle yazdımAgam adım Reşat yav Roshat nedir 😂
tövbeeeee 😁 Bol şans Reşat’ımLan birinci takımın ismi ne öyle hahahahaha
İnşallah terso yapmazlar sana reşatımSen diyince farkettim la puhahaja