Tebrikler
Tebrikler
Bol sanslar kerim beyDün hayro dostun seçmiş olduğu
@vurucu999 5k
@butragueno 5k
@Calypso13 5k
@tahir1603 3k
@akin1996 3k ödülleri de rolden bağımsız rol bitiminde gönderilecektir
Aşama aşama birdeAdam kurban bayramı bonusu dağıtmış helal olsun
Neyse temiz hava ii geliyor genelde dostKüfürleştük maalesef
Kes sesiniBol sanslar kerim bey
@butragueno ödülün yüzde 25 ini bana verecekmiş kanka Facebook dan yazdı @Barrios 🤣Aşama aşama birde
Az olan kısımdaki benim min aura.@Hayroo agacim kesene bereket. Foruma geldiginden buyana dokunmadigin adam sayisi azdir. Tekrar kesene bereket
Alın verin canlar alıp vermek iyidir@butragueno ödülün yüzde 25 ini bana verecekmiş kanka Facebook dan yazdı @Barrios 🤣
Ben hiç denk gelmedim adaş bu adama@Hayroo agacim kesene bereket. Foruma geldiginden buyana dokunmadigin adam sayisi azdir. Tekrar kesene bereket
Pıtırcık 1 numaradır hayro da onun yaveri yolunda@Hayroo agacim kesene bereket. Foruma geldiginden buyana dokunmadigin adam sayisi azdir. Tekrar kesene bereket
Muhtemelen rollinglerde zamanında aldıklarına veriyordur . 5-10 adamı var onlara paslıyor. Ah de vefaAz olan kısımdaki benim min aura.
Adas denk geldin de simdi buradan acik etmeyeyim adam bilinsin istemez belkiBen hiç denk gelmedim adaş bu adama
Aynen öyle olsun kesesine bereket yinede Allah işini gücünü rast getirsinMuhtemelen rollinglerde zamanında aldıklarına veriyordur . 5-10 adamı var onlara paslıyor. Ah de vefa
Kaç kişi bakıyonuz reşoMaç bakıyoruz dostlar
Bizde gelekmiMaç bakıyoruz dostlar