- 21,967
- 27,256
- 113
Bol bol sansAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün Ekli dosyayı görüntüle 944043dağıtım olmayacak. Totem amaçlı paylaştım
Bol şans
Acil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
dağıtım olmayacak. Totem amaçlı paylaştım
Bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 944043
Bol şans diliyorum dostum
Nasıl yani dağıtım için ben yardımcı olurumcular olmayacak mıAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
Bol şans
Dur ortalığı karıştırma kanka 😂Nasıl yani dağıtım için ben yardımcı olurumcular olmayacak mı
Bol sansAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
Bol şans
Emanuel 3lesin clipers cepte zaten puahaAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
Bol şans
Benim işim o kanka sakinliği sevmiyorum 😂Dur ortalığı karıştırma kanka 😂
Hapı yuttuk o zmnEmanuel 3lesin clipers cepte zaten puaha
Bol şans reşatımAcil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
Bol şans
Clipers tek başına 140 sayi atar o mac önemli değil bu imaunel 2 de bırakmasın da ondan korktum suanHapı yuttuk o zmn
Zaten senin yüzünden bir gün hepimiz kökten ban yiyecez 🤣Benim işim o kanka sakinliği sevmiyorum 😂
Bende öyleyim kimlen kavga edelim onu sole puahaBenim işim o kanka sakinliği sevmiyorum 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Zaten senin yüzünden bir gün hepimiz kökten ban yiyecez 🤣
Çekik gözlü bi üye var uzak doğudan onu ne zaman görsem sabaha kadar dövesim geliyor 🤣Bende öyleyim kimlen kavga edelim onu sole puaha
Bol şanslar gaddarim. Mazur görüyorum. Dağıtım olmayabilir.Acil yapılması gereken ödemeler var. Gelmesi halinde dostlar mazur görsün
Bol şans
Nasil yok konu actiya bugün görmedin mi hocam puahaBugün bu forumda birsey dikkatimi çekti. Clovers yok. Yarın da olmazsa karakola kayıp başvurusunda bulunacam.
Ben hakanı bot zannediyordum sadece rakam telaffuz ediyor diye biliyordum puahaİlk defa sayı sayma dışında yorumunu gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 944051