- 21,989
- 27,286
- 113
Bol şansın olsun dost
Yakaladim seni kimse kalmadı mecbur snaa çökecez bu gece puaha
İnanmazsin birine yalvar yakar aldım. Kesin içeri sokacaz diye. Sonra dedim dur 3 yapayım bunu. Tabi battı kayıp bonusu 100 lirayı katlayıp oynadım, yoksa fake kupon atacaktım çocuğa 😂Yakaladim seni kimse kalmadı mecbur snaa çökecez bu gece puaha
Bol bol şanslar
Bol şans kardeşimİnanmazsin birine yalvar yakar aldım. Kesin içeri sokacaz diye. Sonra dedim dur 3 yapayım bunu. Tabi battı kayıp bonusu 100 lirayı katlayıp oynadım, yoksa fakr kupon atacaktım çocuğa 😂
Bol şanslar
Valla bende dun kuzenime çöktüm kac kupon yaptım hepsi gitti bugün forumda o kadar her konuya girmeme rağmen kimseden birswy görmedim ee bi sen kaldın elimizde umut olarak mecbur kaçarın yok sana çokmemiz lazım puahaİnanmazsin birine yalvar yakar aldım. Kesin içeri sokacaz diye. Sonra dedim dur 3 yapayım bunu. Tabi battı kayıp bonusu 100 lirayı katlayıp oynadım, yoksa fakr kupon atacaktım çocuğa 😂
İçeri sokalim hele kolay dostValla bende dun kuzenime çöktüm kac kupon yaptım hepsi gitti bugün forumda o kadar her konuya girmeme rağmen kimseden birswy görmedim ee bi sen kaldın elimizde umut olarak mecbur kaçarın yok sana çokmemiz lazım puaha
Bol sans aga
Bende bu kupon deve atarsa diğer 2 oyuncu atarİçeri sokalim hele kolay dost
Bol şans Reşat usta
tayir dm gel wp yaniBol sans aga
Deve çoktandır 2 isabeti bulamıyor, bugün 1 fazla atacak hissediyorumBende bu kupon deve atarsa diğer 2 oyuncu atar
Suresi az suan eskisi gibi sure bulamiyor sakatlıktan çıktığı için bide fizik olarak zayıf olduğu için koc risk etmek istemiyor ama devenin 3lukleri iyidir isterse 3 4 tanede atar çünkü atan oyuncuDeve çoktandır 2 isabeti bulamıyor, bugün 1 fazla atacak hissediyorum
eran naber dostSuresi az suan eskisi gibi sure bulamiyor sakatlıktan çıktığı için bide fizik olarak zayıf olduğu için koc risk etmek istemiyor ama devenin 3lukleri iyidir isterse 3 4 tanede atar çünkü atan oyuncu
Bol şanslar