- 21,822
- 27,010
- 113
Hemşo ayağın alıştı gibi, sakın ha aman diyim. Çok gözükmeye başladın burda. Biz seni yokluğunda seviyoruzAynen puahhah ne yaptin zengin kari bulamadin mi
Hemşo ayağın alıştı gibi, sakın ha aman diyim. Çok gözükmeye başladın burda. Biz seni yokluğunda seviyoruzAynen puahhah ne yaptin zengin kari bulamadin mi
Vbet 10000 tl konusunda bakınıyorum yatırımlaraForumda aramiyorsundur insallah puahha
Yok la arada hep bakiyodum yazmiyodum sadece yazdigim icin öyle görünüyor ayni sistem devam yaniHemşo ayağın alıştı gibi, sakın ha aman diyim. Çok gözükmeye başladın burda. Biz seni yokluğunda seviyoruz
Foruma gırmese oynamıyacakmı sanıyorsun ıyı nıyetlı gaddarHemşo ayağın alıştı gibi, sakın ha aman diyim. Çok gözükmeye başladın burda. Biz seni yokluğunda seviyoruz
Beline kuvvet o zmn basssYok la arada hep bakiyodum yazmiyodum sadece yazdigim icin öyle görünüyor ayni sistem devam yani![]()
Doğru tespit puahha bedava bisey eklenirse oynariz yoksa yok metinim puahhaForuma gırmese oynamıyacakmı sanıyorsun ıyı nıyetlı gaddar
Hadı ben ve butra ıcın 1 kupon yap tek macBeline kuvvet o zmn basss
Ben kimseyi teşvik edemem. Allah'tan korkarımHadı ben ve butra ıcın 1 kupon yap tek mac
Sen esrefin konuda nasil olmazsin la birde eski nicki var mi benim zamanimda yoktu hic puahahHadı ben ve butra ıcın 1 kupon yap tek mac
1 kupon yap 500 500 dagıt allah bence sevap bıle yazarBen kimseyi teşvik edemem. Allah'tan korkarım
Yok yenı eleman o lan sabaha kadar sayımı sayılır 500 tl ıcın sartlar cok agır ordaSen esrefin konuda nasil olmazsin la birde eski nicki var mi benim zamanimda yoktu hic puahah
Forumun kuzey koresı onun konuları acımasızSen esrefin konuda nasil olmazsin la birde eski nicki var mi benim zamanimda yoktu hic puahah
Dogru sayi sayma işi geçti bizden puahhaYok yenı eleman o lan sabaha kadar sayımı sayılır 500 tl ıcın sartlar cok agır orda
Vah saf kardeşim vah yeni mi ?Yok yenı eleman o lan sabaha kadar sayımı sayılır 500 tl ıcın sartlar cok agır orda
Ben ole bılıyorum eskı nıck neyduVah saf kardeşim vah yeni mi ?
Kulağına söylerimBen ole bılıyorum eskı nıck neydu
Bu işler hemşomdan sorulur puahhaa fbi ders alir ondan basket falan oynuyor la kim bu merak ettimVah saf kardeşim vah yeni mi ?
1 milyon dolar basıldı ✅%87.77
Bol sans dostumKimseye Ulaşmam
Bol şansta olmasın.Ekli dosyayı görüntüle 952872
Site ödemez1 milyon dolar basıldı ✅