- 7,136
- 7,375
- 113
kupon yaptım 8 maç anca param yetti konu açim miBen bu arkadaşı tanıyorum ama söylemem
kupon yaptım 8 maç anca param yetti konu açim miBen bu arkadaşı tanıyorum ama söylemem
Kulağıma söyleBen bu arkadaşı tanıyorum ama söylemem
Bi kupon şeyi için yazsana bana bugün maca felan gittim kuruş yok sıkıntın varsa gerek yok
İnşallah bakalım kazanırsam atarımKazanırsan bana da bi akbil parası yolla kanka sabah iş için
Bana faydası olmayan konu ilgimi çekmiyorkupon yaptım 8 maç anca param yetti konu açim mi
Sıkıntım çokBi kupon şeyi için yazsana bana bugün maca felan gittim kuruş yok sıkıntın varsa gerek yok
Atmis kadar oldun söyleyerek sagolasinİnşallah bakalım kazanırsam atarım
Tm o zamanSıkıntım çok
Kardesım yanında adam var nasıl söylimKulağıma söyle
faydası olmadı mı ? yine olur neden olmasın liste a Z aldı bendeBana faydası olmayan konu ilgimi çekmiyor
Kardesım siz niye bu kadar ciddisiniz biraz gevşeyin herseyi ciddi almayınfaydası olmadı mı ? yine olur neden olmasın liste a Z aldı bende
Akrostiş yap şifreli mesaj yaz dostum anlarım ben. Bilincim fena açık.Kardesım yanında adam var nasıl söylim
Kardeşim mutfağa gelsene oraya sigara içmeye diye çıktımKardesım yanında adam var nasıl söylim
Her şirket mi aynı olur be kardesımKardeşim mutfağa gelsene oraya sigara içmeye diye çıktım
sen fenerlisin o yü Z den emek hırsı Z ı yasin kol tam fark 9 a inicektiKardesım siz niye bu kadar ciddisiniz biraz gevşeyin herseyi ciddi almayın
Ben söylerim 2 gün sonra bu isler bana göre değil pek beceremedimBen bu arkadaşı tanıyorum ama söylemem
Olm dua et 5-0 bitecek maç 1-0 bitti biraz şükretmeyi öğrenin 2.yarı atağınız yok lasen fenerlisin o yü Z den emek hırsı Z ı yasin kol tam fark 9 a inicekti
Şaşırdım zaten dost skfjjejswjsjBen söylerim 2 gün sonra bu isler bana göre değil pek beceremedim
Haksızlık yapıldı bana o yuzdenŞaşırdım zaten dost skfjjejswjsj
Zor tutuyorum suan kendimi seni ifşalamamak içinHaksızlık yapıldı bana o yuzden