- 21,737
- 17,762
- 113
Benim anlamadığım yeni üyeliklerde tc zorunlu değil mi nasıl üyelik açıyorlar.Beyler bu adam ya pokerci musti yada ruling bilginiz olsun
Benim anlamadığım yeni üyeliklerde tc zorunlu değil mi nasıl üyelik açıyorlar.Beyler bu adam ya pokerci musti yada ruling bilginiz olsun
Evraklar yetişmez ki kanka yaaaaaaaİçerde göztepe banko kardeşim evi arsayı sat bas
Acarlar hoca efendi bunlar ben anlamadım adam her yerde bana laf sayıyor şimdi ben buna sovsem ben banlanacam ben anlamadım dünkü Erhan abinin olayına donecekBenim anlamadığım yeni üyeliklerde tc zorunlu değil mi nasıl üyelik açıyorlar.
Kankam önden kapora mapora bişey al bas işte validenin bilezikleri yürüt ya da maçtan sonra yerine koyarsınEvraklar yetişmez ki kanka yaaaaaaa
Ben Tc vatandaşı değilim SingapurluyumBenim anlamadığım yeni üyeliklerde tc zorunlu değil mi nasıl üyelik açıyorlar.
Barışalım bana tron trx atAcarlar hoca efendi bunlar ben anlamadım adam her yerde bana laf sayıyor şimdi ben buna sovsem ben banlanacam ben anlamadım dünkü Erhan abinin olayına donecek
Kanka kaybederse Göztepe ye yerleşmek zorunda kalabilirim ev var mı müsait ksjdjsjsjdkskakaKankam önden kapora mapora bişey al bas işte validenin bilezikleri yürüt ya da maçtan sonra yerine koyarsın
Wonlamışsın sonunda knk tebrikler olsun
Yeni üyelik açanin forumdaki muhabbetine bak hemen anlarsın zaten multi üye olduğunu yoksa o rahatlıkla muhabbet etmez. Golcümetini alintiladigi mesajina bak, g.tcü Metin diyor adama.Acarlar hoca efendi bunlar ben anlamadım adam her yerde bana laf sayıyor şimdi ben buna sovsem ben banlanacam ben anlamadım dünkü Erhan abinin olayına donecek
Biliyorum zaten onlar olduğunu hoca efendiYeni üyelik açanin forumdaki muhabbetine bak hemen anlarsın zaten multi üye olduğunu yoksa o rahatlıkla muhabbet etmez. Golcümetini alintiladigi mesajina bak, g.tcü Metin diyor adama.
Kanka yaz geliyor zaten göztepe sahilde yatarsın ben arada yemek getiririm sanaKanka kaybederse Göztepe ye yerleşmek zorunda kalabilirim ev var mı müsait ksjdjsjsjdkskaka
Kavga ettiğin adamdan bile ödül kazaniyon daha ne istiyorsun bak tron at demiş 😀Acarlar hoca efendi bunlar ben anlamadım adam her yerde bana laf sayıyor şimdi ben buna sovsem ben banlanacam ben anlamadım dünkü Erhan abinin olayına donecek
Senin ki beni alintilayip vermicem parasını demişBiliyorum zaten onlar olduğunu hoca efendi
Yav sende hiç akıl yokmu kardesim ben hakkımı sana devrettim git sen alKavga ettiğin adamdan bile ödül kazaniyon daha ne istiyorsun bak tron at demiş 😀
Bilmiyom abi hele bir saate donecem dedi 1 saati geçti abiSenin ki beni alintilayip vermicem parasını demiş
Onda para yoktur olsa sohbet etmez ben almiyim teşekkürler 🤣Yav sende hiç akıl yokmu kardesim ben hakkımı sana devrettim git sen al
Sen yinede değerlendir bak durumunaOnda para yoktur olsa sohbet etmez ben almiyim teşekkürler 🤣
AjajahahahajahdhdhahajajazjsKanka yaz geliyor zaten göztepe sahilde yatarsın ben arada yemek getiririm sana
Takılıyoruz yav ciddiye alma 😀Sen yinede değerlendir bak durumuna