- 23,898
- 24,865
- 113
Ne lazımOrtak roll yapcak adam lazim acil
Ne lazımOrtak roll yapcak adam lazim acil
Öyle deme bir böbrek ne kadar biliyonmu 5 deve alırsın 😀Bi Deve kadar fiyatımız yok. Hani insan en şerefli mahlukatti. 5 para değerimiz yok dost.
@Losers yakaladınmıDoğru söylüyorsun hoca efendi valla
Gel gel vs gel@Losers yakaladınmı
Uzaktan gülücük atıyormuş sadece gelir birazdan@Losers yakaladınmı
Samsuna gıdıyom ucaga bıncem yoldayımGel gel vs gel
195 lazim 500 atim de hesaba katlayalim seriden knkNe lazım
Bi memur alici bul bana dost, az kullanılmış sahibinden temiz bi böbrek var.Öyle deme bir böbrek ne kadar biliyonmu 5 deve alırsın 😀
Hayırlı yolculuklar metings birde samsunu karıştır gel hep bura olmaz puhahaSamsuna gıdıyom ucaga bıncem yoldayım
Vay kardesım benim nasılsınNe lazım
Kankam bire iki veren güzel Bi kupon yapar daha iyisini alırız bence de satışa çıkar hem üstüne paran olurBi memur alici bul bana dost, az kullanılmış sahibinden temiz bi böbrek var.
Böbrek banko zaten, üzerine maç ekle sen.Kankam bire iki veren güzel Bi kupon yapar daha iyisini alırız bence de satışa çıkar hem üstüne paran olur
Onu da kaybeder diğer böbreği de gider sonra öbür dünyaya 🤣Kankam bire iki veren güzel Bi kupon yapar daha iyisini alırız bence de satışa çıkar hem üstüne paran olur
Memur geldi az kullanılmış böbrek lazımBi memur alici bul bana dost, az kullanılmış sahibinden temiz bi böbrek var.
Tamam sen böbrek görselini at letgoya koyarım benBöbrek banko zaten, üzerine maç ekle sen.
Dm at iban hesapta 200 var195 lazim 500 atim de hesaba katlayalim seriden knk
Once atan kazanırDm at iban hesapta 200 var
Sen atacaksan bu şerefi sana bırakırım bende fazlasıyla var kankaOnce atan kazanır
Tam yerine geldin mübarek, cehennem ateşinin yakamadığı bir böbrek var elimde ve belimde. Uygun fiyata bırakırım.Memur geldi az kullanılmış böbrek lazım