- 21,815
- 17,850
- 113
Cemal dayıya vereceğim böbreğimi 1.03 e bassin heyecana gerek yok.Tamam sen böbrek görselini at letgoya koyarım ben
Cemal dayıya vereceğim böbreğimi 1.03 e bassin heyecana gerek yok.Tamam sen böbrek görselini at letgoya koyarım ben
BuyurOrtak roll yapcak adam lazim acil
Agabey yatirdim tesekkur ederim
50 betten 500 spin 40x çevrimli bonusa alırımTam yerine geldin mübarek, cehennem ateşinin yakamadığı bir böbrek var elimde ve belimde. Uygun fiyata bırakırım.
Yapma be kime yatırdınAgabey yatirdim tesekkur ederim
Çok cezbedici bi teklif, tav oldum bu teklifine. Tamamdır. 🤝50 betten 500 spin 40x çevrimli bonusa alırım![]()
Hadi alsana kardeşim betvakti alacam diyordun dün bağış yapıyordun fazla fazla hshdhsVay kardesım benim nasılsın
Kaç ortaklı kupon bu dost en son 3 saydım ben.@tahir1603 bol sans kankam
Bol şanslar@tahir1603 bol sans kankam
Böyle kupon mu olur yav Bol şans hHxhdf@tahir1603 bol sans kankam
Sürekli çevrim çıkabilir yanlızÇok cezbedici bi teklif, tav oldum bu teklifine. Tamamdır. 🤝
Simdilik 3 heralde tutarsa cogalir ortak dkdkdkKaç ortaklı kupon bu dost en son 3 saydım ben.
Saat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorumHadi alsana kardeşim betvakti alacam diyordun dün bağış yapıyordun fazla fazla hshdhs
3 e kadar çekmen lazım kardesım@tahir1603 bol sans kankam
1 korner 1 gol lazim kanka dk 89 da korner olur stoper vurur kafayi wonlariz dkkfkfBöyle kupon mu olur yav Bol şans hHxhdf
Kalan böbregimizin ömrü ne kadarsa o kadar çeviririz. Atın ölümü arpadan olsun.Sürekli çevrim çıkabilir yanlız![]()
Tahsilati yapalim zor durumdayiz knkSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum
İnsanlara olan güvenimi her geçen gün kaybediyorum valla hahdhssSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum