- 49,122
- 37,356
- 113
Pes pese ıban at ozamnSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum
Pes pese ıban at ozamnSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum
Güzel hikayeymis nerden alıntı bu1 korner 1 gol lazim kanka dk 89 da korner olur stoper vurur kafayi wonlariz dkkfkf
AhahahahahGüzel hikayeymis nerden alıntı bu
Deveci sen misin@Losers gel odul var
YokDeveci sen misin
Pubg oynayakmı
Deportivo penaltı var a bakıyorAhahahahah
Metin Hocamsa hiç tutma dök içini dostum yabancı yok konudaSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum
yok artikDeveci sen misin
Heh vermeye gitti korner kalirNet penaltiyi vermedi hakem
Pubg nedirPubg oynayakmı
İsim ver kardeşim sonra meraktan uyuyamıyoruzSaat 14 den beri alacağım olandan parayı bekliyorum iban at yazdı hala atacak kendimi zor tutuyorum
Tahsilati yapalim zor durumdayiz knk
Özelden arkadaşım pazar günü dedi 2 hafta oldu 2.pazar bu hukukumuzu da bozmak istemiyorum en sevmediğim muhabbet yaİnsanlara olan güvenimi her geçen gün kaybediyorum valla hahdhss
Lütfen kazan Patladık an itibariyleHeh vermeye gitti korner kalir
Kalan böbreği de alana kadar çevrim çıkarsa ne yapıcaz @tahir1603 senin böbreği de talip çıkarızKalan böbregimizin ömrü ne kadarsa o kadar çeviririz. Atın ölümü arpadan olsun.
Yav kardeşim sen zengin misin de borç para veriyonÖzelden arkadaşım pazar günü dedi 2 hafta oldu 2.pazar bu hukukumuzu da bozmak istemiyorum en sevmediğim muhabbet ya
Ben dedeme verdim böbreğimi tek böbrek sahibiyim bi geçmiş olsunuzu alırımKalan böbreği de alana kadar çevrim çıkarsa ne yapıcaz @tahir1603 senin böbreği de talip çıkarız![]()